Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Woonachtig in Gemert of Sint-Oedenrode en werk zoekende?

Woon jij in de regio Gemert – Sint-Oedenrode en ben je bezig met werk te zoeken? Maak het jezelf dan gemakkelijk en kies als start- en eindpunt van je zoektocht voor Brabant Match. Als regionaal opererend uitzendbureau kennen wij namelijk de werkgevers in jouw regio en hun arbeidsbehoeften van haver tot gort. We hebben er nauwe contacten mee en zijn als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures.

Schrijf je in bij Brabant Match en je creëert een shortcut naar de leukste arbeidsplaatsen met het beste perspectief. Vergeet niet je CV te uploaden. Je kunt je vrijblijvend inschrijven zodat wij werk gaan zoeken voor je. Maar je kunt natuurlijk ook direct op een van onze vacatures reageren.

Vacatures in Sint-Oedenrode

Zit er iets voor jou tussen?

Koffie of thee?

Het proces
Jij en Brabant Match

Stap 1

Inschrijven of solliciteren

Stap 2

Is er een match?

Stap 3

Je gesprek met ons

Stap 4

Je sollicitatiegesprek

Stap 5

Brabant Match’er

Laat werk zoeken in Gemert of Sint-Oedenrode gewoon aan ons over

Onze website bevat een vacaturebank met dienstbetrekkingen in niet minder dan 13 functiegroepen. Van zorg en welzijn tot productiefuncties; Werken in de bouw of in de commerciële sector; Ben jij facilitair dienstverlenend of juist een echte financial? Onze website bevat op ieder moment een groot aantal vacatures die jij kunt vervullen op uitzendbasis. Door onze vacaturedatabase als uitgangspunt te nemen wordt werk zoeken voor jou een peulenschil.

Dat je in de meeste gevallen eerst via ons op uitzendbasis komt te werken bij een opdrachtgever, hoeft zeker geen nadeel te zijn. De salariëring is goed geregeld en net als bij al onze vacatures maak je een reële kans op een vaste baan direct bij onze opdrachtgever. Dat is nog eens een ideale match tussen jou, ons en onze opdrachtgever.

Trek die stoute schoenen aan

Ben jij al een tijdje bezig met werk zoeken in deze regio? Heb je het niet meer zo naar je zin in je huidige baan in Sint-Oedenrode of Gemert? Het is nu een ideaal moment om je te oriënteren op wat nieuws. Op wat beters. Want vrijwel nooit eerder was de arbeidsmarkt zo krap. Werkgevers staan voor jou in de rij. Net als onze opdrachtgevers hebben wij als jouw formeel werkgever bovendien absoluut de bereidheid om bij te dragen aan jouw kennisniveau door middel van opleiding.

Van plan om nieuw werk te zoeken? Wacht nou alsjeblieft niet langer. Doe het nu! Doe het via Brabant Match.

Brabant-Match-Sfeerfoto-Esther-Piet-Hein
Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!