Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Lokale focus en
Brabantse gezelligheid

Wij kennen de lokale arbeidsmarkt door en door en helpen daarom elk jaar weer honderden werkzoekenden aan een baan!

Benieuwd wie wij zijn? Scroll dan naar beneden 🙂

Inschrijven

Ontmoet
het Brabant Match Team

Piet-Hein
Brabant-Match-Medewerker-piet-hein-zonder-naam
Sanne
Brabant-Match-Medewerker-sanne-zonder-naam
Lotte
Brabant-Match-Medewerker-lotte-zonder-naam
Loes
Roy
Brabant-Match-Medewerker-roy-zonder-naam
Sally
Brabant-Match-Medewerker-sally-zonder-naam
Esther
Brabant-Match-Medewerker-esther-zonder-naam
Dimphy

Wat wij voor jou
kunnen betekenen

Wij zoeken jouw droombaan!

Wij gaan graag met je in gesprek om samen op zoek te gaan naar jouw droombaan! Wij vinden werkgeluk namelijk heel belangrijk en we zetten dan ook alles op alles om voor jou die baan te zoeken die perfect bij je past. Daarbij komt dat we je CV opmaken, helpen bij je motivatiebrief als je dat wil en je sollicitatietips geven. Zo kom jij goed beslagen ten ijs en wordt jouw kans om die baan te krijgen zo groot mogelijk.

Weet je niet welke baan bij je past? Wij helpen en adviseren!

Ook wanneer je niet weet welke baan of branche bij je past ben je bij ons van harte welkom! We gaan dan graag met jou in gesprek om je te helpen de richting te vinden die bij je past. En als je daar behoefte aan hebt regelen we soms zelfs één of meerdere stagedagen voor je, zodat je zelf kan kijken welke baan het beste bij je past.

Wij staan voor je klaar!

Je kunt altijd bij ons binnen lopen en de koffie staat altijd voor je klaar wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld je loonstrook, je contract of als je het gewoon even wil hebben over hoe het gaat met je baan. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij goed op je plek zit.

Certificeringen en opleidingen halen

Wil je jezelf verder ontwikkelen door bijvoorbeeld een opleiding of cursus te doen? Dan adviseren we je niet alleen, maar in sommige gevallen kunnen we zelfs de cursus zelf voor je regelen! We zijn namelijk sinds kort met onze Brabant Match Academy gestart, waarbij we cursussen en opleidingen faciliteren in de directe regio. In sommige gevallen zelfs bij ons op kantoor. Ook online trainingen behoren tot de mogelijkheden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. We gaan hierover graag met je in gesprek :).

Waarom
Brabant Match?

Waarom zou je nou kiezen voor Brabant Match en niet voor een ander uitzendbureau?

Bekijk alle vacatures
01

Een baan voor langere tijd!

Als je denkt aan uitzendwerk, denk je vaak aan tijdelijke klussen op verschillende werkplekken. En ergens terecht, want veel uitzendbureaus werken ook op die manier. Laat ons nou net het verschil maken. Wij richten ons namelijk hoofdzakelijk op banen voor langere tijd met kans op een vaste baan. Veruit het grootste deel van onze werkende krachten heeft via Brabant Match een baan gevonden waar ze willen én (bij goed functioneren) mogen blijven. Dus juist voor die vaste baan ben je bij Brabant Match aan het juiste adres!

02

Toegankelijk en altijd eerlijk

Wij houden niet van addertjes onder het gras en vinden het belangrijk dat we een eerlijke samenwerking hebben. Je weet bij ons altijd waar je aan toe bent en zullen je eerlijk advies geven. Wij pushen je niet in een richting die je niet wil, maar gaan juist op zoek naar die baan waar jij gelukkig van wordt. Maar ook als je solliciteert op een functie die niet bij je past zullen we het eerlijk tegen je zeggen. Wij denken altijd in toegevoegde waarde voor onze krachten en onze opdrachtgevers. Als zij blij zijn, zijn wij het ook!

03

Goed werkgeverschap

Inmiddels hebben we zo'n 200 Brabant Match'ers aan het werk in de omgeving van Gemert & Sint-Oedenrode. Het is natuurlijk belangrijk dat deze toppers goede arbeidsvoorwaarden hebben en natuurlijk op tijd betaald worden. Daarom volgen wij de ABU CAO, zodat jij verzekerd bent van goede arbeidsvoorwaarden. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat je elke week of elke 4 weken je salaris netjes op tijd ontvangt. Daarnaast organiseren we aan het einde van het jaar een gezellige kerstborrel voor al onze werkende krachten en krijg jij natuurlijk een leuk kerstgeschenkje. Gewoon een stukje extra waardering.

04

Wij doen alles lokaal!

Al onze opdrachtgevers zitten in de directe regio van Gemert & Sint-Oedenrode. Woon jij bij ons in de omgeving? Grote kans dat we een baan vinden waar je op de fiets naar toe kan! Geen onnodige reistijd meer en lekker werken met collega's die vaak ook uit de omgeving komen. Daarnaast zijn wij ook regelmatig te vinden bij lokale evenementen, kopen we alles bij lokale leveranciers en steunen wij lokale initiatieven. Wij kennen hier de markt en de ondernemers en kunnen jou daarom perfect helpen met je lokale zoektocht. Dit natuurlijk met wat Brabantse gezelligheid ;).

Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!