Stagiaires, welkom!

Brabant Match is officieel een Erkend leerbedrijf en daar zijn we stiekem best wel een beetje trots op. Stagiaires bieden wij een kans om alvast te snuffelen op de werkvloer en te ervaren hoe het “werkleven” in elkaar steekt. Je kunt tijdens je opleiding dus stage lopen bij Brabant Match en tijdelijk deel uitmaken van de gezelligste bedrijfsfamilie van Brabant, en misschien wel van Nederland. Tijdens je stage wordt je begeleid door één van onze speciaal hiervoor geselecteerde medewerkers. Zo weet je zeker dat je de juiste begeleiding krijgt en de benodigde ervaring opdoet die aansluit bij jouw opleiding. Mogen we jou omtoveren tot een waar vakmens?

Ben je op zoek naar een stage en zie je kansen in stage lopen bij ons uitzendbureau? Brabant Match neemt stageverzoeken heel serieus en wie niet vraagt, wint nooit. Stuur stageverzoeken naar ons algemene e-mailadres: info@brabantmatch.nl. Je krijgt altijd een reactie terug, ook als we om wat voor reden dan ook geen stageruimte zouden hebben. Maak jij binnenkort deel uit van de de allerleukste bedrijfsfamilie van Nederland?!

Tijd voor iets nieuws?

Zet nu je eerste stap!

Biedt je huidige baan onvoldoende uitdaging? Heb je om wat voor reden dan ook je koffers gepakt (of moeten pakken) bij je huidige werkgever? Brabant Match helpt je aan een baan die echt bij je past, of liever gezegd, die echt matcht! Door onze lokale focus hoef je nooit ver te reizen naar je nieuwe werk en pas je met jouw normen en waarden perfect in de bedrijfscultuur. Kom eens langs; de koffie staat klaar.