Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Brabantmatchers

Roy van Berlo

Eigenaar

Mijn naam is Roy van Berlo, geboren op 20 april 1984. In februari 2013 heb ik Brabant Match opgericht. Ik was op dat moment al ruim 5 jaar actief in de uitzendbranche en zag mogelijkheden om een bedrijf op te zetten dat de markt net op een andere manier benadert.

Vanuit het idee dat niet alleen de klant (het bedrijf) maar ook de kracht (werkzoekende) koning is, zijn wij aan de slag gegaan om als bedrijf nét een beetje verder te gaan in onze dienstverlening voor beide partijen. Wij denken niet in massa, wij denken in kwaliteit en toegevoegde waarde waarbij eerlijkheid en transparantie voorop staat. Inmiddels is gebleken dat onze formule werkt en dat de markt ook toe was aan deze manier van werken.

Hierdoor is het team in een paar jaar uitgegroeid tot wat het nu is, een gezellig team van 9 medewerkers en een stagiaire. Vanuit onze locatie aan de Mark bedienen we vol enthousiasme klanten en krachten in een straal van ongeveer 20 kilometer rondom Gemert.

Heb je interesse in onze diensten of ben je op zoek naar een nieuwe baan? Loop gerust bij ons binnen!

Piet-Hein Michels

Mede-eigenaar

Mijn naam is Piet-Hein Michels, geboren op 4 maart 1983. Vanaf 2007 heb ik Roy (zie hierboven) opgevolgd als filiaalmanager van Intertoys Wijn Gemert. Tijdens die periode heb ik mijn 4-jarige HBO-deeltijd opleiding Commerciële Economie gevolgd. Vanaf 1 december 2011 ben ik begonnen bij ADL Narrowcasting in Schijndel als Office Manager. Later doorgegroeid tot projectmanager en designer.

Na circa 4,5 jaar nam Roy contact met me op om eens een “biertje te gaan drinken”. Al snel bleek dat Roy op zoek was naar uitbreiding bij Brabant Match. De open, persoonlijke en unieke benadering van klanten die wij destijds hanteerden bij Intertoys is doorgezet bij Brabant Match. Reden genoeg om de uitdaging aan te gaan! Uiteindelijk ben ik in 2016 begonnen bij Brabant Match en sinds 1 januari 2020 trotse mede-eigenaar.

Wij zijn er om met name op persoonlijk vlak, de match te zoeken tussen bedrijf en kandidaat. Een CV is één, maar de persoonlijkheid erachter is belangrijker, deze moet passen bij een bedrijf en toekomstig collega’s. Dit i.c.m. een bak koffie en de nodige Brabantse (Gimmertse) gezelligheid lukt het ons om kandidaten vaak voor langere termijn te plaatsen!

Esther van Hoek

Consultant

Mijn naam is Esther van Hoek, geboren op 31 augustus 1986. Ik woon samen met mijn vriend in Mierlo. Sinds juni 2018 versterk ik het Brabant match team, waar ik direct in een warm bad ben ontvangen. Onder andere dankzij mijn collega’s ga ik met plezier naar het werk, waar ik iedere dag nog veel van leer.

Mijn functie bij Brabant match bestaat uit het werven van kandidaten, het voeren van “sollicitatie”- en kennismakingsgesprekken en het voorstellen van kandidaten bij onze opdrachtgevers.

Ik ben een persoon die op het gevoel af gaat, een echt mensen mens, waardoor ik graag meer zie en hoor dan alleen een CV die online verschijnt.

Mijn dagelijkse uitdaging is het vinden van de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Loes van Berlo

Consultant

Mijn naam is Loes van Berlo, geboren op 2 december 1983. Geboren, getogen en nog altijd woonachtig in het mooie en gezellige Gemert. Na jarenlang gewerkt te hebben in de reisbranche heb ik de sprong in het diepe gewaagd en ben ik sinds 1 juni 2022 gaan werken bij Brabant Match.

Natuurlijk is alles helemaal nieuw en heb ik in deze branche nog veel te leren, maar daar heb ik erg veel zin in en door mijn collega’s voelde het meteen vertrouwd in deze nieuwe uitdaging. Brabant Match staat voor persoonlijke benadering en dat is door mijn eerdere werk in de reiswereld niets vreemds voor mij.  Goed luisteren en doorvragen naar wat iemand echt wil, past dan ook precies in mijn straatje. Door deze ervaring en mensenkennis nu bij Brabant Match in te zetten, kan ik zorgen voor maatwerk en een perfecte match.

Als consultant ga ik aan de slag met het werven van kandidaten, het voeren van kennismakingsgesprekken, bedrijven bezoeken en het voorstellen van kandidaten bij onze opdrachtgevers.

Heb je interesse en kan ik je ergens mee helpen dan zie ik je graag!

Dimphy van Susteren

Senior Consultant

Mijn naam is Dimphy van Susteren. Woonachting in het mooie Uden en ben sinds 4 september 2023 werkzaam bij Brabant Match in Sint-Oedenrode als Senior Consultant

Lotte Driessens

Hoofd administratie

Mijn naam is Lotte Driessens, geboren 3 november 1989. Ik werk vanaf 2013 bij Brabant Match. Binnen Brabant Match ben ik verantwoordelijk voor het contractbeheer en de verloning van de medewerkers en dat doe ik elke dag met veel plezier! Zowel krachten als klanten kunnen bij mij terecht voor alle vragen over de betalingen, facturen en contracten.

Bij Brabant Match staat vooral service hoog in het vaandel, wat ik ook erg belangrijk vind. Wij proberen het de klanten en krachten altijd zo makkelijk mogelijk te maken. Zo hoeven bijvoorbeeld werkende krachten bij ons niet in te loggen om de gewerkte uren door te geven, maar volstaat bij ons vaak een simpel whatsappje of telefoontje al. Ik regel de rest!

Sanne Driessens

Senior Consultant

Mijn naam is Sanne Driessens, geboren op 2 februari 1987. Ik woon in het altijd gezellige Gemert 😉 Sinds november 2013 ben ik werkzaam bij Brabant Match, waar ik iedere dag met veel plezier naartoe ga! We werken hier met een hecht team, waarbij iedereen elkaar perfect aanvult.

Mijn functie bestaat veelal uit het bezoeken van bedrijven, het werven van kandidaten en het voeren van sollicitatiegesprekken met kandidaten. Maar ook alle bijbehorende taken, zoals het opstellen van vacatureteksten of het bijwonen van een functioneringsgesprek komen aan bod. Een dag ziet er nooit hetzelfde uit!

Het vinden van de juiste kandidaat voor een vacature zie ik iedere keer opnieuw als een mooie uitdaging, waarbij we er met het hele team voor gaan. We willen altijd een stapje verdergaan, voor zowel onze opdrachtgevers als de kandidaten en krijgen dan ook vaak te horen dat onze werkwijze als ‘’uniek’’ wordt ervaren. Een mooier compliment kunnen we niet krijgen!

Sally Schoenmakers

Consultant

Mijn naam is Sally Schoenmakers, geboren op 17 september 1981. Ik woon in Boxmeer met mijn vriend en twee kinderen. Sinds januari 2019 werk ik met veel plezier bij Brabant Match!

Na het volgen van de HBO opleiding Communicatie ben ik in de uitzendbranche terechtgekomen. Naast mijn studie heb ik veel in de horeca gewerkt. Ik heb 12 jaar bij een groot, landelijk uitzendbureau gewerkt in voornamelijk regio Nijmegen. Ik miste hier de persoonlijke touch met zowel uitzendkracht als opdrachtgever.

Bij Brabant Match staat die persoonlijke benadering centraal. Aandacht voor de persoon achter het CV, luisteren naar wat hij/zij echt wil en daar je best voor doen; dat is waar we goed in zijn. Ook voor onze klanten proberen we de beste persoon op de gewenste positie te plaatsen. Met name de regionale benadering maakt ons sterk, persoonlijk en een fijn bureau om mee samen te werken!

Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!