Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Op zoek naar nieuwe collega's?
Wij helpen je graag!

* Wij verbinden op lange termijn binnen de lokale arbeidsmarkt en denken altijd toekomstgericht mee met jouw bedrijf
* Onze dienstverlening is vaak gebaseerd op Werving & Selectie, maar ook uitzenden is bij ons een optie
* Wij werken volledig op basis van 'no cure, no pay'

Eenvoudig een vacature insturen of vragen over onze dienstverlening? Bellen mag uiteraard ook!

Wij zijn Brabant Match
Jouw verbinder op de lokale arbeidsmarkt

Wij zoeken voor jouw bedrijf de persoon achter het cv. Iemand die niet alleen qua kennis en kunde past, maar vooral als mens. Daarvoor zetten we onze kennis en ervaring in. Logisch, maar ook ons netwerk en onze mensenkennis. Alles voor een unieke match, én die is goud waard. Voor jouw bedrijf én voor onze drive. Die ogenschijnlijk onvindbare collega vinden is namelijk de leukste uitdaging die er is. Daar mag je ons gerust ’s nachts voor wakker maken. Leuker nog; daag ons uit, zijn we gek op!

Hoe gaan jullie eigenlijk te werk?

Opdrachtgever worden
01

In gesprek en offerte

We gaan graag in gesprek om door te nemen waarmee we je precies kunnen helpen. Als het gaat om een nieuwe medewerker dan bespreken we eerst jullie bedrijf, het profiel waar jullie naar op zoek zijn, de eventuele collega’s, etc. Pas als wij een duidelijk beeld hebben van jullie bedrijf en jullie wensen, kunnen we een passend voorstel voor jullie maken.

02

Voorbereiding werving

Akkoord met ons voorstel? Dan kunnen wij aan de slag! We gaan o.a. de vacature(s) samenstellen, advertenties opmaken en online plaatsen, eventueel aangevuld met social media campagnes. Tijdens dit proces hebben we regelmatig contact met jullie als opdrachtgever voor eventuele aanpassingen en overleg. Laat die sollicitaties maar komen!

03

Recruiten

Ook starten we met de werving door zelf kandidaten te benaderen via jobboards, eigen database, etc. We voeren (vaak vele) telefoongesprekken en behandelen sollicitaties. Wanneer een kandidaat lijkt te passen, nodigen we deze uit voor een uitgebreid gesprek op kantoor. Pas als wij overtuigd zijn van de kandidaat wordt deze aan jullie voorgesteld.

04

Afronding werving

Jullie krijgen dan de mogelijkheid om 1 of eventueel meerdere keren met de kandidaat in gesprek te gaan. Ben je overtuigd van de kandidaat? Dan gaat de plaatsing van start en hebben jullie een nieuwe medewerker gevonden! We ronden dan het wervingsproces af, maar houden natuurlijk regelmatig contact over de voortgang en staan voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt!

Opdrachtgever worden

Lokale betrokkenheid!

Je kunt ons misschien kennen van

Maak kennis met het
Brabant Match team!

Benieuwd welke medewerkers het Brabant Match team vormen in Sint-Oedenrode? Klik dan op ‘Bekijk ons team’!

Bekijk ons team

Werving & selectie

Het werving en selectietraject door ons laten verzorgen, maar de kandidaat direct op je eigen loonlijst? Geen probleem! Onze dienst Werving & Selectie sluit hier naadloos op aan.

Uitzenden

Uitzenden is de meest flexibele vorm van onze dienstverlening. Naast het werving en selectietraject, verzorgen wij namelijk ook het werkgeverschap en (vrijwel) alles wat daarbij hoort!

Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!