Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Wij vinden het personeel
dat bij jou past!

Op zoek naar een persoonlijke en lokale partner voor je zoektocht naar personeel?
Wij zijn gespecialiseerd in uitzenden, payroll, werving & selectie en opleiden!

Meer informatie over onze diensten? Ik help graag!
Vacature inzenden

Onze diensten
Het ontzorgen van de werkgever

Werving & selectie

Het werving en selectietraject door ons laten verzorgen, maar de kandidaat direct op je eigen loonlijst? Geen probleem! Onze dienst Werving & Selectie sluit hier naadloos op aan.

Uitzenden

Uitzenden is de meest flexibele vorm van onze dienstverlening. Naast het werving en selectietraject, verzorgen wij namelijk ook het werkgeverschap en (vrijwel) alles wat daarbij hoort!

Payroll

Zelf personeel gevonden, maar geen werkgeversrisico's nemen? Ga dan eens met ons in gesprek over de mogelijkheden op gebied van Payroll!

Waarom onze
opdrachtgevers voor ons
kiezen.

Logistiek Concurrent

Venhorst

Sinds medio 2018 werk ik samen met Brabant Match voor de werving & selectie van al mijn personeel. Dit betreft diverse functies zoals verkoop, klantenservice, inkoop, e-commerce en logistiek. Hierbij krijgen ze van mij exclusiviteit. Niet omdat we dit contractueel hebben vastgelegd, maar vanwege hun prestaties en kwaliteit. Brabant Match slaagt er telkens in om kandidaten te selecteren die aansluiten bij zowel het functieprofiel dat ik zoek maar vooral ook bij de cultuur en sfeer van ons bedrijf. Hierdoor ben ik een zeer tevreden klant bij Brabant Match.

Hugo de Bie,
Directeur Logistiek Concurrent

Kingspan-Unidek

Gemert

Sinds 2017 maken wij veel gebruik van flexkrachten die door Brabantmatch aan ons worden voorgesteld. De wijze waarop zij dit doen, de hoge mate van geschiktheid van de kandidaten en de prijsstelling hebben ervoor gezorgd dat zij sinds 2020 onze preferred supplier zijn op gebied van flexkrachten binnen Productie. Het team van Brabantmatch is een stabiel en professioneel team. Dit stelt hen in de gelegenheid om zelfs in een krappe arbeidsmarkt alsnog de juiste flexkrachten aan te kunnen bieden.

Daarnaast vullen zij met enige regelmaat op basis van Werving & Selectie succesvol vacatures voor ons in.
Al met al is Brabantmatch voor ons een breed inzetbare en betrouwbare dienstverlener op gebied van personeel.

Stefanie Boonaerts,
HR Manager Kingspan Unidek B.V.

Genson

Brabant Match heeft ons met grote regelmaat van goede collega’s voorzien. Het contact en de bemiddeling is altijd prettig en onderhoudend. Ze denken graag mee om het beste resultaat te krijgen. Kortom wij zijn zeer tevreden over Brabant Match!

Martijn Daams
Manager P&O

Hoe gaan jullie eigenlijk te werk?

Opdrachtgever worden
01

In gesprek en offerte

We gaan graag in gesprek om door te nemen waarmee we je precies kunnen helpen. Als het gaat om een nieuwe medewerker dan bespreken we eerst jullie bedrijf, het profiel waar jullie naar op zoek zijn, de eventuele collega’s, etc. Pas als wij een duidelijk beeld hebben van jullie bedrijf en jullie wensen, kunnen we een passend voorstel voor jullie maken.

02

Voorbereiding werving

Akkoord met ons voorstel? Dan kunnen wij aan de slag! We gaan o.a. de vacature(s) samenstellen, advertenties opmaken en online plaatsen, eventueel aangevuld met social media campagnes. Tijdens dit proces hebben we regelmatig contact met jullie als opdrachtgever voor eventuele aanpassingen en overleg. Laat die sollicitaties maar komen!

03

Recruiten

Ook starten we met de werving door zelf kandidaten te benaderen via jobboards, eigen database, etc. We voeren (vaak vele) telefoongesprekken en behandelen sollicitaties. Wanneer een kandidaat lijkt te passen, nodigen we deze uit voor een uitgebreid gesprek op kantoor. Pas als wij overtuigd zijn van de kandidaat wordt deze aan jullie voorgesteld.

04

Afronding werving

Jullie krijgen dan de mogelijkheid om 1 of eventueel meerdere keren met de kandidaat in gesprek te gaan. Ben je overtuigd van de kandidaat? Dan gaat de plaatsing van start en hebben jullie een nieuwe medewerker gevonden! We ronden dan het wervingsproces af, maar houden natuurlijk regelmatig contact over de voortgang en staan voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt!

Opdrachtgever worden

Wat kost onze
dienstverlening?

Onze tarieven zijn afhankelijk van de dienst die we voor jouw bedrijf mogen verzorgen. Wij hanteren in ieder geval altijd eerlijke en transparante tarieven. Voordat we starten met een eventuele samenwerking sturen we altijd een offerte. Hierin wordt uitgelegd wat we voor je gaan doen en wat er allemaal wél en niet in het tarief of de fee zit, zo weet je altijd waar je aan toe bent :-) Bij ons kom je niet voor negatieve verrassingen te staan!

Offerte aanvragen

Topwerkgevers in regio Gemert & Sint-Oedenrode

Dagelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen van onze topwerkgevers.
Direct contact opnemen Inschrijven