Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Wij vinden het personeel
dat bij jou past!

Op zoek naar een persoonlijke en lokale partner voor je zoektocht naar personeel?
Wij zijn gespecialiseerd in uitzenden, payroll, werving & selectie en opleiden!

Meer informatie over onze diensten? Ik help graag!
Vacature inzenden

Onze diensten
Het ontzorgen van de werkgever

Werving & selectie

Het werving en selectietraject door ons laten verzorgen, maar de kandidaat direct op je eigen loonlijst? Geen probleem! Onze dienst Werving & Selectie sluit hier naadloos op aan.

Uitzenden

Uitzenden is de meest flexibele vorm van onze dienstverlening. Naast het werving en selectietraject, verzorgen wij namelijk ook het werkgeverschap en (vrijwel) alles wat daarbij hoort!

Payroll

Zelf personeel gevonden, maar geen werkgeversrisico's nemen? Ga dan eens met ons in gesprek over de mogelijkheden op gebied van Payroll!

Waarom onze
opdrachtgevers voor ons
kiezen.

Sidekix

Uden

Sinds 3 jaar is Brabant Match vaste uitzendpartner van Sidekix/ YourVoice.

Vanaf het eerste moment wist Brabant Match goed onze behoeften te vertalen in het vinden van het voor ons juiste profiel. Dit alles maakt het mogelijk dat wij op Contact Center niveau snel kunnen opschalen in het geval van campagnes en fluctuaties. De lijnen zijn verder kort, helder en duidelijk, de samenwerking verloopt heel soepel. Maandelijks zitten we met elkaar rond de tafel om de voortgang te bespreken.

We zijn blij en zeer tevreden met een partner als Brabant Match!

Hans van der Horst,
Manager Contact Centers

Topscore

Gemert

Brabant Match verzorgt op een laagdrempelige wijze onze personeelsdiensten. Hierdoor is dit overzichtelijk, duidelijk en hebben we er verder geen omkijken naar.

Jeroen van den Eijnden,
Eigenaar Topscore Bedrijfskleding

Jos Kanters Groenvoorziening

Erp

Brabant Match werft al jaren naar tevredenheid personeel voor ons. Het team van Brabant Match zorgt ervoor dat ze een duidelijk beeld hebben van ons als bedrijf, wie we zijn en waar we voor staan en vooral wat we nodig hebben. Daarnaast luistert Brabant Match goed naar de werknemer, door deze combinatie kunnen ze goed bepalen of de uitzendkracht bij ons in het team past.
De communicatie en begeleiding van Brabant Match is duidelijk naar de werknemer en naar ons als bedrijf, ze zorgen dat de werknemers de juiste tools hebben om te kunnen beginnen en houden contact over de verloop van de eerste weken om te kijken hoe de samenwerking bevalt. Brabant Match is een uniek uitzendbureau en we hopen nog jaren met het team van Brabant Match te kunnen samenwerken.

Paul Kanters, Eigenaar Jos Kanters Groenvoorzieningen

Hoe gaan jullie eigenlijk te werk?

Opdrachtgever worden
01

In gesprek en offerte

We gaan graag in gesprek om door te nemen waarmee we je precies kunnen helpen. Als het gaat om een nieuwe medewerker dan bespreken we eerst jullie bedrijf, het profiel waar jullie naar op zoek zijn, de eventuele collega’s, etc. Pas als wij een duidelijk beeld hebben van jullie bedrijf en jullie wensen, kunnen we een passend voorstel voor jullie maken.

02

Voorbereiding werving

Akkoord met ons voorstel? Dan kunnen wij aan de slag! We gaan o.a. de vacature(s) samenstellen, advertenties opmaken en online plaatsen, eventueel aangevuld met social media campagnes. Tijdens dit proces hebben we regelmatig contact met jullie als opdrachtgever voor eventuele aanpassingen en overleg. Laat die sollicitaties maar komen!

03

Recruiten

Ook starten we met de werving door zelf kandidaten te benaderen via jobboards, eigen database, etc. We voeren (vaak vele) telefoongesprekken en behandelen sollicitaties. Wanneer een kandidaat lijkt te passen, nodigen we deze uit voor een uitgebreid gesprek op kantoor. Pas als wij overtuigd zijn van de kandidaat wordt deze aan jullie voorgesteld.

04

Afronding werving

Jullie krijgen dan de mogelijkheid om 1 of eventueel meerdere keren met de kandidaat in gesprek te gaan. Ben je overtuigd van de kandidaat? Dan gaat de plaatsing van start en hebben jullie een nieuwe medewerker gevonden! We ronden dan het wervingsproces af, maar houden natuurlijk regelmatig contact over de voortgang en staan voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt!

Opdrachtgever worden

Wat kost onze
dienstverlening?

Onze tarieven zijn afhankelijk van de dienst die we voor jouw bedrijf mogen verzorgen. Wij hanteren in ieder geval altijd eerlijke en transparante tarieven. Voordat we starten met een eventuele samenwerking sturen we altijd een offerte. Hierin wordt uitgelegd wat we voor je gaan doen en wat er allemaal wél en niet in het tarief of de fee zit, zo weet je altijd waar je aan toe bent :-) Bij ons kom je niet voor negatieve verrassingen te staan!

Offerte aanvragen

Topwerkgevers in regio Gemert

Dagelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen van onze topwerkgevers.
0492-745107 Inschrijven