Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Wij vinden het personeel
dat bij jou past!

Op zoek naar een persoonlijke en lokale partner voor je zoektocht naar personeel?
Wij zijn gespecialiseerd in uitzenden, payroll, werving & selectie en opleiden!

Meer informatie over onze diensten? Ik help graag!
Vacature inzenden

Onze diensten
Het ontzorgen van de werkgever

Werving & selectie

Het werving en selectietraject door ons laten verzorgen, maar de kandidaat direct op je eigen loonlijst? Geen probleem! Onze dienst Werving & Selectie sluit hier naadloos op aan.

Uitzenden

Uitzenden is de meest flexibele vorm van onze dienstverlening. Naast het werving en selectietraject, verzorgen wij namelijk ook het werkgeverschap en (vrijwel) alles wat daarbij hoort!

Payroll

Zelf personeel gevonden, maar geen werkgeversrisico's nemen? Ga dan eens met ons in gesprek over de mogelijkheden op gebied van Payroll!

Waarom onze
opdrachtgevers voor ons
kiezen.

Topscore

Gemert

Brabant Match verzorgt op een laagdrempelige wijze onze personeelsdiensten. Hierdoor is dit overzichtelijk, duidelijk en hebben we er verder geen omkijken naar.

Jeroen van den Eijnden,
Eigenaar Topscore Bedrijfskleding

Binqer

Uden

We waren bij Binqer (www.binqer.nl) op zoek naar een medewerker klantenservice, die we lastig zelf konden vinden. Vervolgens hebben we Brabant Match benaderd. Zij hebben ons uitstekend geholpen in onze zoektocht. Nadat ze bij ons langs zijn gekomen om onze wensen te bespreken en om de sfeer te proeven, hadden we binnen anderhalve week de perfecte kandidaat op gesprek. De snelheid in combinatie met het persoonlijke contact is iets wat wij erg waarderen in de samenwerking met Brabant Match. Met onze groei-ambities in het achterhoofd, hopen we dat er nog veel van dit soort matches zullen volgen!

Chantal Massoeurs,
Sales Marketing Manager

Logistiek Concurrent

Venhorst

Sinds medio 2018 werk ik samen met Brabant Match voor de werving & selectie van al mijn personeel. Dit betreft diverse functies zoals verkoop, klantenservice, inkoop, e-commerce en logistiek. Hierbij krijgen ze van mij exclusiviteit. Niet omdat we dit contractueel hebben vastgelegd, maar vanwege hun prestaties en kwaliteit. Brabant Match slaagt er telkens in om kandidaten te selecteren die aansluiten bij zowel het functieprofiel dat ik zoek maar vooral ook bij de cultuur en sfeer van ons bedrijf. Hierdoor ben ik een zeer tevreden klant bij Brabant Match.

Hugo de Bie,
Directeur Logistiek Concurrent

Hoe gaan jullie eigenlijk te werk?

Opdrachtgever worden
01

In gesprek en offerte

We gaan graag in gesprek om door te nemen waarmee we je precies kunnen helpen. Als het gaat om een nieuwe medewerker dan bespreken we eerst jullie bedrijf, het profiel waar jullie naar op zoek zijn, de eventuele collega’s, etc. Pas als wij een duidelijk beeld hebben van jullie bedrijf en jullie wensen, kunnen we een passend voorstel voor jullie maken.

02

Voorbereiding werving

Akkoord met ons voorstel? Dan kunnen wij aan de slag! We gaan o.a. de vacature(s) samenstellen, advertenties opmaken en online plaatsen, eventueel aangevuld met social media campagnes. Tijdens dit proces hebben we regelmatig contact met jullie als opdrachtgever voor eventuele aanpassingen en overleg. Laat die sollicitaties maar komen!

03

Recruiten

Ook starten we met de werving door zelf kandidaten te benaderen via jobboards, eigen database, etc. We voeren (vaak vele) telefoongesprekken en behandelen sollicitaties. Wanneer een kandidaat lijkt te passen, nodigen we deze uit voor een uitgebreid gesprek op kantoor. Pas als wij overtuigd zijn van de kandidaat wordt deze aan jullie voorgesteld.

04

Afronding werving

Jullie krijgen dan de mogelijkheid om 1 of eventueel meerdere keren met de kandidaat in gesprek te gaan. Ben je overtuigd van de kandidaat? Dan gaat de plaatsing van start en hebben jullie een nieuwe medewerker gevonden! We ronden dan het wervingsproces af, maar houden natuurlijk regelmatig contact over de voortgang en staan voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt!

Opdrachtgever worden

Wat kost onze
dienstverlening?

Onze tarieven zijn afhankelijk van de dienst die we voor jouw bedrijf mogen verzorgen. Wij hanteren in ieder geval altijd eerlijke en transparante tarieven. Voordat we starten met een eventuele samenwerking sturen we altijd een offerte. Hierin wordt uitgelegd wat we voor je gaan doen en wat er allemaal wél en niet in het tarief of de fee zit, zo weet je altijd waar je aan toe bent :-) Bij ons kom je niet voor negatieve verrassingen te staan!

Offerte aanvragen

Topwerkgevers in regio Gemert & Sint-Oedenrode

Dagelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen van onze topwerkgevers.
Direct contact opnemen Inschrijven