Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Wij vinden het personeel
dat bij jou past!

Op zoek naar een persoonlijke en lokale partner voor je zoektocht naar personeel?
Wij zijn gespecialiseerd in uitzenden, payroll, werving & selectie en opleiden!

Meer informatie over onze diensten? Ik help graag!
Vacature inzenden

Onze diensten
Het ontzorgen van de werkgever

Werving & selectie

Het werving en selectietraject door ons laten verzorgen, maar de kandidaat direct op je eigen loonlijst? Geen probleem! Onze dienst Werving & Selectie sluit hier naadloos op aan.

Uitzenden

Uitzenden is de meest flexibele vorm van onze dienstverlening. Naast het werving en selectietraject, verzorgen wij namelijk ook het werkgeverschap en (vrijwel) alles wat daarbij hoort!

Payroll

Zelf personeel gevonden, maar geen werkgeversrisico's nemen? Ga dan eens met ons in gesprek over de mogelijkheden op gebied van Payroll!

Waarom onze
opdrachtgevers voor ons
kiezen.

Genson

Sint-Oedenrode

Brabant Match heeft ons met grote regelmaat van goede collega’s voorzien. Het contact en de bemiddeling is altijd prettig en onderhoudend. Ze denken graag mee om het beste resultaat te krijgen. Kortom wij zijn zeer tevreden over Brabant Match!

Martijn Daams
Manager P&O

EBI – Europet-Bernina International B.V.

Gemert

Brabant Match is een eerlijk, no nonsense, uitzendbureau.
Een professionele club mensen die je graag verder helpen.

EBI houdt daarvan!

Fijne dag verder 😉

Arie van der Tempel,
Supply Chain Manager

Haegens Kraanverhuur

Elsendorp

Brabant Match heeft voor ons al meerdere malen de werving en selectie voor nieuwe medewerkers in diverse functies gedaan.
Tot nu toe was elke keer een succes en hadden we keuze uit meerdere kandidaten.
De kandidaten waren stuk voor stuk mensen die bij ons zouden kunnen passen, dus er werd erg goed geluisterd naar onze wensen.
Ook de vriendelijkheid, communicatie en het snelle schakelen is een groot pluspunt.
Brabant Match is zeker een aanrader als je goede medewerkers zoekt!

Stijn Haegens,
Eigenaar Haegens Kraanverhuur

Hoe gaan jullie eigenlijk te werk?

Opdrachtgever worden
01

In gesprek en offerte

We gaan graag in gesprek om door te nemen waarmee we je precies kunnen helpen. Als het gaat om een nieuwe medewerker dan bespreken we eerst jullie bedrijf, het profiel waar jullie naar op zoek zijn, de eventuele collega’s, etc. Pas als wij een duidelijk beeld hebben van jullie bedrijf en jullie wensen, kunnen we een passend voorstel voor jullie maken.

02

Voorbereiding werving

Akkoord met ons voorstel? Dan kunnen wij aan de slag! We gaan o.a. de vacature(s) samenstellen, advertenties opmaken en online plaatsen, eventueel aangevuld met social media campagnes. Tijdens dit proces hebben we regelmatig contact met jullie als opdrachtgever voor eventuele aanpassingen en overleg. Laat die sollicitaties maar komen!

03

Recruiten

Ook starten we met de werving door zelf kandidaten te benaderen via jobboards, eigen database, etc. We voeren (vaak vele) telefoongesprekken en behandelen sollicitaties. Wanneer een kandidaat lijkt te passen, nodigen we deze uit voor een uitgebreid gesprek op kantoor. Pas als wij overtuigd zijn van de kandidaat wordt deze aan jullie voorgesteld.

04

Afronding werving

Jullie krijgen dan de mogelijkheid om 1 of eventueel meerdere keren met de kandidaat in gesprek te gaan. Ben je overtuigd van de kandidaat? Dan gaat de plaatsing van start en hebben jullie een nieuwe medewerker gevonden! We ronden dan het wervingsproces af, maar houden natuurlijk regelmatig contact over de voortgang en staan voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt!

Opdrachtgever worden

Wat kost onze
dienstverlening?

Onze tarieven zijn afhankelijk van de dienst die we voor jouw bedrijf mogen verzorgen. Wij hanteren in ieder geval altijd eerlijke en transparante tarieven. Voordat we starten met een eventuele samenwerking sturen we altijd een offerte. Hierin wordt uitgelegd wat we voor je gaan doen en wat er allemaal wél en niet in het tarief of de fee zit, zo weet je altijd waar je aan toe bent :-) Bij ons kom je niet voor negatieve verrassingen te staan!

Offerte aanvragen

Topwerkgevers in regio Gemert & Sint-Oedenrode

Dagelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen van onze topwerkgevers.
Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!