Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Werkgever reviews

Genson

Brabant Match heeft ons met grote regelmaat van goede collega’s voorzien. Het contact en de bemiddeling is altijd prettig en onderhoudend. Ze denken graag mee om het beste resultaat te krijgen. Kortom wij zijn zeer tevreden over Brabant Match!

Martijn Daams
Manager P&O


Haegens Kraanverhuur

Brabant Match heeft voor ons al meerdere malen de werving en selectie voor nieuwe medewerkers in diverse functies gedaan.
Tot nu toe was elke keer een succes en hadden we keuze uit meerdere kandidaten.
De kandidaten waren stuk voor stuk mensen die bij ons zouden kunnen passen, dus er werd erg goed geluisterd naar onze wensen.
Ook de vriendelijkheid, communicatie en het snelle schakelen is een groot pluspunt.
Brabant Match is zeker een aanrader als je goede medewerkers zoekt!

Stijn Haegens,
Eigenaar Haegens Kraanverhuur


Binqer

We waren bij Binqer (www.binqer.nl) op zoek naar een medewerker klantenservice, die we lastig zelf konden vinden. Vervolgens hebben we Brabant Match benaderd. Zij hebben ons uitstekend geholpen in onze zoektocht. Nadat ze bij ons langs zijn gekomen om onze wensen te bespreken en om de sfeer te proeven, hadden we binnen anderhalve week de perfecte kandidaat op gesprek. De snelheid in combinatie met het persoonlijke contact is iets wat wij erg waarderen in de samenwerking met Brabant Match. Met onze groei-ambities in het achterhoofd, hopen we dat er nog veel van dit soort matches zullen volgen!

Chantal Massoeurs,
Sales Marketing Manager


EBI – Europet-Bernina International B.V.

Brabant Match is een eerlijk, no nonsense, uitzendbureau.
Een professionele club mensen die je graag verder helpen.

EBI houdt daarvan!

Fijne dag verder 😉

Arie van der Tempel,
Supply Chain Manager


Logistiek Concurrent

Sinds medio 2018 werk ik samen met Brabant Match voor de werving & selectie van al mijn personeel. Dit betreft diverse functies zoals verkoop, klantenservice, inkoop, e-commerce en logistiek. Hierbij krijgen ze van mij exclusiviteit. Niet omdat we dit contractueel hebben vastgelegd, maar vanwege hun prestaties en kwaliteit. Brabant Match slaagt er telkens in om kandidaten te selecteren die aansluiten bij zowel het functieprofiel dat ik zoek maar vooral ook bij de cultuur en sfeer van ons bedrijf. Hierdoor ben ik een zeer tevreden klant bij Brabant Match.

Hugo de Bie,
Directeur Logistiek Concurrent


Jos Kanters Groenvoorziening

Brabant Match werft al jaren naar tevredenheid personeel voor ons. Het team van Brabant Match zorgt ervoor dat ze een duidelijk beeld hebben van ons als bedrijf, wie we zijn en waar we voor staan en vooral wat we nodig hebben. Daarnaast luistert Brabant Match goed naar de werknemer, door deze combinatie kunnen ze goed bepalen of de uitzendkracht bij ons in het team past.
De communicatie en begeleiding van Brabant Match is duidelijk naar de werknemer en naar ons als bedrijf, ze zorgen dat de werknemers de juiste tools hebben om te kunnen beginnen en houden contact over de verloop van de eerste weken om te kijken hoe de samenwerking bevalt. Brabant Match is een uniek uitzendbureau en we hopen nog jaren met het team van Brabant Match te kunnen samenwerken.

Paul Kanters,
Eigenaar Jos Kanters Groenvoorzieningen


Topscore

Brabant Match verzorgt op een laagdrempelige wijze onze personeelsdiensten. Hierdoor is dit overzichtelijk, duidelijk en hebben we er verder geen omkijken naar.

Jeroen van den Eijnden,
Eigenaar Topscore Bedrijfskleding


Kingspan-Unidek

Sinds 2017 maken wij veel gebruik van flexkrachten die door Brabantmatch aan ons worden voorgesteld. De wijze waarop zij dit doen, de hoge mate van geschiktheid van de kandidaten en de prijsstelling hebben ervoor gezorgd dat zij sinds 2020 onze preferred supplier zijn op gebied van flexkrachten binnen Productie. Het team van Brabantmatch is een stabiel en professioneel team. Dit stelt hen in de gelegenheid om zelfs in een krappe arbeidsmarkt alsnog de juiste flexkrachten aan te kunnen bieden.

Daarnaast vullen zij met enige regelmaat op basis van Werving & Selectie succesvol vacatures voor ons in.
Al met al is Brabantmatch voor ons een breed inzetbare en betrouwbare dienstverlener op gebied van personeel.

Stefanie Boonaerts,
HR Manager Kingspan Unidek B.V.


Sidekix

Sinds 3 jaar is Brabant Match vaste uitzendpartner van Sidekix/ YourVoice.

Vanaf het eerste moment wist Brabant Match goed onze behoeften te vertalen in het vinden van het voor ons juiste profiel. Dit alles maakt het mogelijk dat wij op Contact Center niveau snel kunnen opschalen in het geval van campagnes en fluctuaties. De lijnen zijn verder kort, helder en duidelijk, de samenwerking verloopt heel soepel. Maandelijks zitten we met elkaar rond de tafel om de voortgang te bespreken.

We zijn blij en zeer tevreden met een partner als Brabant Match!

Hans van der Horst,
Manager Contact Centers


Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!