Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Werken in Sint-Oedenrode of Gemert

Wat is er nu prettiger dan te kunnen werken in de regio Gemert en Sint-Oedenrode. Daar waar je eigen roots liggen. Deze steden vormen de kern van het gebied waarin Brabant Match als uitzendbureau contacten onderhoud met legio werkgevers, actief in diverse branches.

Voor personen die werk zoeken in Sint-Oedenrode of die werk zoeken in Gemert of nabij een van deze plaatsen, is onze banenwebsite dan ook een ‘Walhalla’. Kom werken als uitzendkracht voor ons bureau, voor langere tijd en natuurlijk met uitzicht op een vaste baan. Want voor minder doe jij het niet, toch?

Vacatures in Sint-Oedenrode

Zit er iets voor jou tussen?

Koffie of thee?

Het proces
Jij en Brabant Match

Stap 1

Inschrijven of solliciteren

Stap 2

Is er een match?

Stap 3

Je gesprek met ons

Stap 4

Je sollicitatiegesprek

Stap 5

Brabant Match’er

Heerlijk werken in Sint-Oedenrode

Geen lange reistijd, lekker op de fiets naar het werk en vrijwel zeker samenwerken met andere mensen afkomstig uit jouw regio. Brabant Match kent de lokale arbeidsmarkt, de arbeidsmarkt in jouw regio. Binnen het gebied dat loopt van Gemert tot Sint-Oedenrode helpen wij jaarlijks honderden werkzoekenden aan een leuke baan.

De arbeidsmarkt is momenteel krap, dus je hebt de banen voor het uitkiezen. Heb je al expertise in een bepaalde richting, laat het ons weten. Of wil je jezelf juist ontwikkelen richting een nieuw vakgebied? Via de Brabant Match Academy bieden wij een groot aantal cursussen aan. Je kunt daardoor in jezelf investeren, maar in veel gevallen zijn ook wij of onze opdrachtgevers bereid om een duit in het zakje van jouw ontwikkeling te doen.

Wel eerst even inschrijven!

Wil jij binnenkort werken in Gemert of daar ergens in de buurt? Schrijf je dan in als kandidaat. Wanneer wij aanknopingspunten zien dan nemen we natuurlijk direct contact met je op om te ervaren of er daadwerkelijk een match is tussen ons. In geval van een ‘GO’ stellen we je vervolgens voor aan onze opdrachtgever bij wie je via ons te werken komt.

Vind je nu niet direct een aansprekende vacature? Dat kan morgen zomaar anders zijn. Hou ons in de gaten en meld je aan, dan houden wij ook een oogje op jou.

Brabant-Match-Sfeerfoto-Esther-Piet-Hein
Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!