Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Werken als hovenier

Werken als hovenier via Brabant Match

Zoek jij de ideale baan? Hovenier, zou dat wel wat kunnen zijn voor jou? Dat kunnen we ons bij Brabant Match goed voorstellen. Want terwijl het merendeel van de mensen op een mooie lentedag zwoegt in een fabriekshal of op kantoor, kun jij heerlijk buiten werken en genieten van de zon. Je houdt de groenvoorziening op orde en zorgt ervoor dat het groen zich weer fraai kan ontwikkelen. Dat maakt niet alleen jou blij, dat maakt iedereen happy.

Bij Brabant Match hebben we regelmatig vacatures voor hovenier. Wij kennen de belangrijkste opdrachtgevers in deze branche in onze provincie namelijk goed. In sommige functies ligt de nadruk vooral op de uitvoering. In andere functies wordt er ook van je verwacht om een ontwerp of visie aan te leveren.

Vacatures in Gemert

Zit er iets voor jou tussen?

Koffie of thee?

Het proces
Jij en Brabant Match

Stap 1

Inschrijven of solliciteren

Stap 2

Is er een match?

Stap 3

Je gesprek met ons

Stap 4

Je sollicitatiegesprek

Stap 5

Brabant Match’er

Vacature hovenier bij Brabant match

Niet iedere baan als hovenier is hetzelfde. In onze selectie kijken we ook goed naar de click tussen jou en onze opdrachtgevers. Ben jij heel zelfstandig en ondernemend en pas je wellicht goed in een klein bedrijf waar veel zelfstandigheid van je wordt gevraagd? Of is die vacature als hovenier bij dat gerenommeerde groenvoorzieningsbedrijf met meer dan 250 medewerkers juist iets voor jou.

Als je je inschrijft op onze website dan vragen we je om eens goed uit te leggen waar en hoe jij wil werken als hovenier. Wat is jouw motivatie en welke kennis en ervaring breng je eigenlijk mee? Wil je wellicht nog iets specifieks leren met het oog op jouw toekomstige baan als hovenier? Wij kunnen ervoor zorgen.

Reageer direct op onze vacatures!

In onze online vacaturebank vind je doorlopend diverse vacatures voor een baan als hovenier. Reageer direct als je dat wilt. Wij vinden het trouwens ook niet raar als je eerst nog wat vragen wilt stellen over de functie. Zo leren wij jou ook meteen beter kennen dus bel gerust.

Zit er op dit moment geen baan als hovenier in ons bestand die jou aanspreekt? Schrijf je dan toch in en maak jouw specifieke wensen aan ons kenbaar. Bij al onze nieuwe functies houden we dan in de gaten of het wat voor jou kan zijn.

Brabant Match gaat niet voor ‘quick wins‘ maar voor duurzame functies met toekomst bij een bedrijf dat bij jou past. Wij maken de ideale match.

hovenier-header
Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!