Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Vacatures operator

Vacatures voor operator via Brabant Match

Heb jij een voorliefde voor productieomgevingen? Werk jij graag met en bewaak je graag de voortgang van geautomatiseerde processen en complexe machines? Dan is een baan als operator uiterst geschikt voor jou.

Moderne techniek is niet meer weg te denken uit hedendaagse productieomgevingen. Maar met de hand wordt niet veel meer vervaardigd, zelfs niet als er om maatwerk wordt gevraagd. Computergestuurde machines en technologie maken het mogelijk, maar niet zonder hulp van mensen. Lijkt het jou wel wat om in zo’n hoogwaardige productieomgeving je werk te doen? Reageer direct op een vacature als operator via Brabant Match. Je komt dan als uitzendkracht via ons of direct voor een opdrachtgever te werken in een hoogwaardige technologische omgeving.

Vacatures in Gemert

Zit er iets voor jou tussen?

Koffie of thee?

Het proces
Jij en Brabant Match

Stap 1

Inschrijven of solliciteren

Stap 2

Is er een match?

Stap 3

Je gesprek met ons

Stap 4

Je sollicitatiegesprek

Stap 5

Brabant Match’er

Een baan als operator: iets voor jou?

Vacatures voor operator zijn er in diverse branches. Kies zelf wat het beste bij jou past. Hou jij je graag bezig met het grootschalig produceren van EPS platen exact conform nauwkeurige specificaties? Lijkt het jou wat om machinaal kozijnen op maat te produceren met kostbare apparatuur? Of ga jij juist voor een baan als operator in de food, bijvoorbeeld met het bedienen van de machine die de champignonoogst verzorgt?

Als dé arbeidsbemiddelingsorganisatie van Noord-Brabant heeft Brabant Match diverse contacten met gerenommeerde partijen in de maakindustrie. Vrijwel iedere vacature als operator in ons uitgebreide bestand, is net weer even anders. Wil jij per se in dagdienst werken, of lijkt een hoger salaris door werk in meerploegen- en zelfs nachtdienst jou wel wat? Wij bieden alle mogelijkheden.

Een veelzijdige functie

Reageer direct op zo’n baan. Operator worden betekent een functie bekleden met heel wat verantwoordelijkheid. Over het algemeen bestaat je taak uit:

• Het instellen, bedienen en monitoren van productiemachines;
• Productievoorbereiding;
• Logistieke aan- en afvoer;
• Het verhelpen van storingen en het verrichten van kleine reparaties en onderhoudswerk.

Reageer je op een van onze vacatures als operator, dan is het heel goed mogelijk dat er ook van je gevraagd wordt om met een heftruck te rijden. Heb je dat nog nooit gedaan, dan zorgen wij eventueel voor de benodigde opleiding.

Reageer direct, dan kijken wij of we een Brabant Match zien!

heftruck-header
Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!