Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Vacatures binnen administratie

Op het gebied van financiële administratie binnen ondernemingen is veel te doen. Financiële gegevens vormen de grondslag voor het besturen van ieder bedrijf. Geen wonder dat jij juist in dit vakgebied wilt werken. Ben jij op zoek naar een vacature administratie die optimaal bij jou past? Nou dan ben je bij Brabant Match aan het juiste adres.

Brabant Match is hét uitzendbureau op het gebied van administratie in Oostelijk Brabant. De 1000-en bedrijven die zich hier hebben gevestigd kennen wij stuk voor stuk. Wanneer er sprake is van een arbeidsbehoefte op financieel vlak, dan zijn wij de eerste partij die er van hoort. Hou je lijntje met ons dus maar kort.

Vacatures in Gemert

Zit er iets voor jou tussen?

Koffie of thee?

Het proces
Jij en Brabant Match

Stap 1

Inschrijven of solliciteren

Stap 2

Is er een match?

Stap 3

Je gesprek met ons

Stap 4

Je sollicitatiegesprek

Stap 5

Brabant Match’er

Leuke baan? Administratie op uitzendbasis!

Vind jij je passie in:

  • Het in- en uitboeken van facturen;
  • Het uitvoeren van de debiteuren- en of crediteurenadministratie;
  • Het uitvoeren van prijsanalyses en het samenstellen van de maandcijfers.

Iedere baan in administratie is net weer even anders. De accenten die worden gelegd en de verantwoordelijkheden die je krijgt verschillen immers per opdrachtgever. Maar 1 ding is wel zeker: jij bent onmisbaar.

Als financial is jouw werk van essentieel belang

En mis jij ten behoeve van jouw baan in de administratie nog bepaalde kennis of skills? In dat geval zijn wij of onze opdrachtgevers graag bereid om in jouw opleiding te investeren.

Brabant Match is uitsluitend op zoek naar uitzendfuncties die uitzicht bieden op een directe aanstelling bij onze opdrachtgever. Menig werkzoekende in de financiële sector vond vast werk met als startpunt een uitdagende aanstelling via ons: Brabant Match.

Op ieder moment vind je 10-tallen vacatures binnen het vakgebied finance en administratie op onze website. Zoek die baan die bij jou past en reageer er direct op. Als wij aanknopingspunten zien komen we in no-time bij je terug.

verkoop-calculatie-header
Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!