Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Uitzendbureau in Bakel

Een uitzendbureau in de omgeving van Bakel

Ben jij op zoek naar een uitzendbureau in Bakel met dezelfde mentaliteit als jij? Een uitzendbureau die van aanpakken houdt, jou het liefst even persoonlijk spreekt en die geen valse beloftes doet? Maak dan kennis met Brabant Match. Wij zijn een enthousiast uitzendbureau met de focus op de arbeidsmarkt in Brabant. Door onze expertise, mensenkennis en contacten in de regio weten wij werkzoekenden en bedrijven perfect te matchen. Wij matchen een Brabants gezelligheidsdier met een knus familiebedrijf, en een ambitieuze onderneming met de meest gemotiveerde topper uit ons bestand. Wij werken hierbij altijd op een transparante en toegankelijke manier, zonder de Brabantse gezelligheid uit het oog te verliezen.

Vacatures in de buurt van Bakel

Zit er iets voor jou tussen?

Koffie of thee?

Het proces
Jij en Brabant Match

Stap 1

Inschrijven of solliciteren

Stap 2

Is er een match?

Stap 3

Je gesprek met ons

Stap 4

Je sollicitatiegesprek

Stap 5

Brabant Match’er

Je hoeft niet alle uitzendbureaus in Bakel te contacteren

Voor die perfecte baan of kandidaat hoef je niet langer alle uitzendbureaus in Bakel te contacteren. Neem gewoon contact op met Brabant Match en je zult zien dat je de perfecte match vindt. Onze werkwijze? Dat leggen we je graag uit in een persoonlijk gesprek op ons kantoor in Gemert. Onder het genot van een kopje thee of koffie kun je je wensen op tafel leggen. Wie weet hebben wij direct een geschikte job of sollicitant voor je in gedachte. Daarnaast kun je via in onze website zowel banen zoeken als vacatures insturen. Aan de hand daarvan zullen we je zo snel mogelijk verder helpen.

Contacteer Brabant Match

Ben je benieuwd wat ons uitzendbureau in Bakel voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder op onze website of contacteer ons direct. Zowel via de e-mail, telefoon, social media als ons online contactformulier kun je ons bereiken. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en de perfecte baan of kandidaat voor jou te selecteren. Wacht dus niet langer en neem deze stap in jouw carrière of voor jouw onderneming. Je zult niet alleen tevreden zijn over de service van ons gezellige uitzendbureau, maar ook over de nieuwe kansen en mogelijkheden die wij jou bieden.

ept-met-lange-lepels
Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!