Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V.
VCA

VCA VOL – examen

Altijd een examen in de buurt | Incl. pasje en certificaat | Incl. registratie in het VCA register

VCA VOL – examen

80 excl. btw

  • Altijd een examen in de buurt
  • Incl. pasje en certificaat
  • Incl. registratie in het VCA register
Offerte aanvragen

Los VOL VCA Examen

VCA staat voor: de Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Doel van de VCA is het bevorderen van de veiligheid en gezondheid op de werkvloer en dan in het bijzonder bij risicovolle werkomgevingen zoals de bouw, petrochemische en offshore-industrie, elektrotechniek en procesbesturing. De VCA is meer dan een lijst met aandachtspunten en werkmethodes. Het is een leidraad die organisaties ondersteunt bij het creëren van een veilige werkomgeving. Medewerkers moet het belang inzien van een veilige werkvloer en begrijpen hoe dit met elkaar gerealiseerd kan worden.

Voorbereiding voor het examen

Om je VCA diploma te behalen is het noodzakelijk examen te doen. Het examen wordt verzorgd door een examinator van een gecertificeerd examenbureau. Om je voor te bereiden op het VCA examen kun je leren uit een boek, leren door middel van onze e-learning of kiezen voor een dagcursus door onze docenten.

Wil je meer weten over wat VCA precies is en wat voor verplichtingen je als werkgever hierin hebt? Lees hier meer over VCA!

0492-745177 info@brabantmatchacademy.nl Stuur ons je vraag
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!