Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V.
VCA

VCA – E-learning + examen

Interactieve online cursus met filmpjes en oefenvragen | Keuze uit B-VCA en VOL-VCA | Incl. registratie in het VCA register

VCA – E-learning + examen

149 excl. btw

  • Interactieve online cursus met filmpjes en oefenvragen
  • Keuze uit B-VCA en VOL-VCA
  • Incl. registratie in het VCA register
Offerte aanvragen

B-VCA of VOL-VCA e-learning met examen

VCA staat voor: de Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Doel van de VCA is het bevorderen van de veiligheid en gezondheid op de werkvloer en dan in het bijzonder bij risicovolle werkomgevingen zoals de bouw, petrochemische en offshore-industrie, elektrotechniek en procesbesturing. De VCA is meer dan een lijst met aandachtspunten en werkmethodes. Het is een leidraad die organisaties ondersteunt bij het creëren van een veilige werkomgeving. Medewerkers moet het belang inzien van een veilige werkvloer en begrijpen hoe dit met elkaar gerealiseerd kan worden.

Cursusinhoud:
Bij het bedrijfsleven, als ook bij de overheid wordt het hebben van een VCA-certificaat steeds belangrijker. Steeds meer opdrachtgevers kiezen ervoor om werkzaamheden alleen uit te besteden aan VCA-gecertificeerde leveranciers. Daarom bieden we diverse VCA-opleidingen aan. Deze opleidingen kunnen klassikaal, maar ook bij u op locatie worden gegeven of worden gevolgd door middel van e-learning.

E-learning:
In dit geval bestaat deze cursus uit een e-learning (online leerplatform) en een examen op een locatie in Nederland. Bij het leren via de e-learning kun je in je eigen tempo via je smartphone, laptop, computer of tablet de theorie doornemen en oefenvragen maken. In de e-learning vind je veel foto’s en filmpjes, wat het leren interactief maakt. Het examen wordt uiteindelijk afgenomen door een onafhankelijk examenbureau.

Theorie:
– Veiligheid
– Wetten en regels
– Gevaarlijke stoffen
– Brand en explosie
– Elektriciteit en lawaai
– Overleggen en regelen
– Machines en gereedschappen
– Lasten verplaatsen
– Risicovolle arbeidsplaatsen
– Persoonlijke beschermingsmiddelen

Examen:
De theorie wordt digitaal getoetst.

Basis: 40 meerkeuzevragen (minimaal 64,5% goed)
VOL (voor leidinggevenden): 70 meerkeuzevragen (minimaal 64,5% goed)

Vooropleiding:
Voor deze opleiding heb je geen specifieke vooropleiding nodig

Diploma:
Geldigheid 10 jaar

Wil je meer weten over wat VCA precies is en wat voor verplichtingen je als werkgever hierin hebt? Lees hier meer over VCA!

0492-745177 info@brabantmatchacademy.nl Stuur ons je vraag
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!