Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Medewerkers gezocht in de regio Sint-Oedenrode

Brabant Match is dé specialist op het gebied van arbeidsmarktbemiddeling. Op dit moment hoor je het overal: “medewerker gezocht”. De bermborden waarop die leus gedrukt staat, zijn haast niet aan te slepen. Maar als werknemer en als werkgever is het ook oppassen geblazen. Want niet iedereen past in elke functie en wanneer er geen sprake is van een goede match, dan hebben beiden daar niets aan.

Voor werkgevers waarborgt Brabant Match dat er steeds wordt gezocht naar een medewerker die écht past bij het bedrijf. Om dat te kunnen realiseren is een bepaalde focus nodig, en voor ons heeft die een regionaal karakter. Binnen de regio Sint-Oedenrode is er geen enkel ander uitzendbureau dat zo’n sterke link heeft met zowel de lokale aanbodzijde als de vraagzijde van de arbeidsmarkt.

Vacatures in Sint-Oedenrode

Zit er iets voor jou tussen?

Koffie of thee?

Het proces
Jij en Brabant Match

Stap 1

Inschrijven of solliciteren

Stap 2

Is er een match?

Stap 3

Je gesprek met ons

Stap 4

Je sollicitatiegesprek

Stap 5

Brabant Match’er

Gezocht: technisch, administratie, commercieel…….. medewerker

Het bedrijfsleven in Sint-Oedenrode komt handen tekort. In vrijwel alle branches is sprake van personeelskrapte en dat is voor jou goed nieuws. Het vergroot niet alleen de kans op een baan voor jou, maar ook de kans op een aanstelling voor langere tijd. En beschik je bovendien niet over erg veel ervaring, dan is nu juist het moment om die op te doen.

Ben je werkzoekend, schrijf je dan bij ons in of solliciteer direct op een vacature waarvan je vindt dat die bij jou past.  Kennis maken kan op verschillende manieren. Let wel, door ons wordt er enkel naar medewerkers gezocht die wij langdurig bij onze cliënten kunnen plaatsen, al dan niet op uitzendbasis. Dat zijn mensen die wij nadrukkelijk kunnen matchen met de bedrijfsvoering en bedrijfscultuur van onze klanten. Daar profiteer jij ook van want zo zit je zeker weten in 1X zeker goed.

Een van onze actuele vacatures

‘Gezocht: commercieel administratief medewerker. Een full- of parttime functie waarin je de salesforce ondersteunt met een juiste vastlegging van data. Maar het draait niet alleen om gegevens, want je bezoekt en overtuigt ook klanten om op commercieel gebied met onze opdrachtgever in zee te gaan.’

Bij het schrijven van deze tekst is deze mooie functie vacant. Maar terwijl jij dit leest hebben we er wellicht al lang weer invulling aan kunnen geven. Absoluut geen nood dan, want door de korte lijnen met het bedrijfsleven in Sint-Oedenrode, weten wij als eerste wanneer er door een andere werkgever een soortgelijk medewerker wordt gezocht. En dan ben jij de 1e die het hoort. Maar zoek eens in ons vacaturebestand en wellicht vind je een functie met net even een ander karakter die jou toch aanspreekt.

En dan…… direct reageren maar!

ons team homepage achtergr
Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!