Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

lokaal uitzendbureau, ook in de logistiek

Een baan in de logistiek vind je bij Brabant Match

Brabant Match, onze naam verraadt al dat je bij ons kunt rekenen op enige gemoedelijkheid. Het welbevinden van onze uitzendkrachten vinden we in elk geval heel belangrijk. Maar we weten wel van aanpakken. Geldt dat voor jou ook, dan is de kans groot dat er een match tussen ons is. Als uitzendbureau richten wij ons op werk in diverse sectoren zoals commercie, finance en natuurlijk logistiek.

Ben jij op zoek naar een baan in logistiek? Bestudeer dan snel de relevante vacatures op onze website. Wij zoeken met regelmaat reguliere chauffeurs, heftruckchauffeurs, expeditiemedewerkers en planners.

Vacatures in Gemert

Zit er iets voor jou tussen?

Koffie of thee?

Het proces
Jij en Brabant Match

Stap 1

Inschrijven of solliciteren

Stap 2

Is er een match?

Stap 3

Je gesprek met ons

Stap 4

Je sollicitatiegesprek

Stap 5

Brabant Match’er

Op zoek naar een vaste baan in de logistiek?

Mijd jij de uitzendbureaus omdat je geen zin hebt om telkens alleen kortstondige vacatures te vervullen? Wil jij gewoon het liefst snel vast werk? Veel van onze collega uitzendbureaus kunnen dat inderdaad niet bieden en laten je voortdurend jobhopppen. Dat geldt niet voor ons want wij richten ons voornamelijk op uitzendvacatures in de logistiek met reëel uitzicht op een vaste dienstbetrekking. Veel werkzoekenden in de regio Oost-Brabant vonden via ons uiteindelijk hun huidige vaste baan.

Onze werkwijze

Heb je zojuist een vacature logistiek gezien die jou aanspreekt? En voldoe je aan de kwalificatie-eisen die wij erbij hebben gezet. Zorg dan dat je snel kennis met ons komt maken. Solliciteer direct via onze website door je gegevens in te vullen en je CV te uploaden. Zien wij aanknopingspunten dan nodigen we je uit om langs te komen. Verloopt dat soepel dan stellen we je misschien wel voor aan onze opdrachtgever.

Heb je nog vragen over die specifieke vacature in de logistiek? De naam van onze consultant-recruiter die van alles ten aanzien van die baan op de hoogte is, staat vermeld bij de vacature. Net als zijn / haar directe telefoonnummer. Waar wacht je nog op?

Brabant-Match-stapelaar
Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!