Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Gezocht: werknemers in Sint-Oedenrode

Sinds een tijdje vliegen de berichten over tekorten aan personeel je om de oren. In bijna alle sectoren piept en kraakt het. Daar liggen factoren als vergrijzing, een voorkeur voor deeltijdwerken en de coronacrisis aan ten grondslag. Die zorgen ervoor dat in menig branche werknemers worden gezocht. Voor jou als werkzoekende is dat goed nieuws. De banen liggen voor het oprapen.

Toch is het verstandig om je vooraf goed te oriënteren op wat je wilt en kunt. Wanneer geen sprake is van een goede match tussen jou en je werkgever, dan heeft niemand daar immers iets aan. Gelukkig is er Brabant Match. Wij hebben al voor menig werkgever in Sint-Oedenrode de juiste werknemer gezocht.

Vacatures in Sint-Oedenrode

Zit er iets voor jou tussen?

Koffie of thee?

Het proces
Jij en Brabant Match

Stap 1

Inschrijven of solliciteren

Stap 2

Is er een match?

Stap 3

Je gesprek met ons

Stap 4

Je sollicitatiegesprek

Stap 5

Brabant Match’er

Werknemers gezocht in diverse branches

Het fijne aan Brabant Match is dat wij vacatures hebben in vrijwel alle branches. Waar je dus ook naar op zoek bent, bij ons kun je ervoor terecht. De sectoren nijverheid en energie, de zakelijke dienstverlening en natuurlijk de horeca zijn in de regio Sint-Oedenrode van oudsher zeer goed vertegenwoordigd. Echter ook wanneer je een baan zoekt binnen bijvoorbeeld zorg & welzijn, productie, de bouw of juist in een salesgerichte functie kun je bij ons terecht.

Kijk in onze online vacaturebank naar welk type werknemers in welke functies momenteel wordt gezocht. Vind je niets wat je aanspreekt, dan is het toch de moeite waard om je bij ons in te schrijven. Nadat wij hebben vastgesteld dat er een match is tussen jou en ons, gaan we voor je op zoek.

Wij zitten voor je op het vinkentouw

Door onze korte lijnen en uitstekende contacten met het lokale bedrijfsleven in Sint-Oedenrode in alle sectoren, weten wij als eerste welke werknemer in welk bedrijf wordt gezocht. Vacante functies zijn als eerste bij ons bekend omdat lokale werkgevers weten wat wij voor hen kunnen betekenen.

Ook jij als werknemer hebt veel aan Brabant Match. Beschik je bijvoorbeeld niet over alle kwalificaties, dan kunnen wij je helpen met een opleidingstraject. Volg bijvoorbeeld een hef- of reachtruckcursus of een BHV-training. Er wordt gezocht naar werknemers met het juiste profiel en door jouw kennis en kunde bij te spijkeren, waarborg jij dat je in de spotlight komt te staan.

ons team homepage achtergr
Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!