Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Een leuke baan in Sint-Oedenrode of Gemert

Ben jij druk bezig om een baan te zoeken in Gemert of in Sint-Oedenrode? Neem dan vliegensvlug contact op met Brabant Match. Wij zijn namelijk optimaal op de hoogte van de omstandigheden op de lokale arbeidsmarkt en rekenen deze twee steden tot de absolute kern van ons werkgebied.

Dat jij juist hier aan de slag wilt, dat begrijpen wij heel goed. Want in dit gebied overheerst de typische Brabantse mentaliteit. Waar mensen vriendelijk en eerlijk met elkaar omgaan. En waarbij welzijn en resultaat binnen werkomstandigheden optimaal met elkaar gecombineerd worden.

Vacatures in Sint-Oedenrode

Zit er iets voor jou tussen?

Koffie of thee?

Het proces
Jij en Brabant Match

Stap 1

Inschrijven of solliciteren

Stap 2

Is er een match?

Stap 3

Je gesprek met ons

Stap 4

Je sollicitatiegesprek

Stap 5

Brabant Match’er

Natuurlijk een baan in Sint-Oedenrode of Gemert

De 1000-en bedrijven die in dit gedeelte van Oostelijk Brabant gevestigd zijn weten voor wat betreft hun functie-invulling vrijwel allemaal de weg naar uitzendorganisatie Brabant Match te vinden. Dat komt door de kwaliteit van de match die wij steeds weer weten te bewerkstelligen. En wanneer het onze uitzendkrachten of de werknemers van onze opdrachtgevers aan kennis ontbreekt, dan zorgen wij voor een gedegen opleiding of certificering.

‘What’s in it for you?’ Brabant Match gaat niet voor ‘quick wins’ maar voor een langdurige dienstbetrekking. Werken als uitzendkracht geschiedt bij ons altijd met perspectief op een (vaste) aanstelling bij onze opdrachtgever. En dat je bij ons een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden krijgt mag vanzelfsprekend zijn.

Kiezen maar

Ben jij bezig om een baan te zoeken in Sint-Oedenrode of Gemert? Bekijk snel onze online vacaturedatabase. Ook jouw vakgebied zit daar vanzelfsprekend bij. Van medisch tot administratief; Van commercieel tot technisch; Van logistiek tot facilitair. En meer!

Brabant Match is hét start- en eindpunt van jouw zoektocht tegelijkertijd. Reageer direct of neem contact op wanneer je nog vragen hebt. Onze professionals nemen graag de tijd. Ze zoeken namelijk steeds weer naar die ideale match.

schoonmaak-header
Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!