Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Baan in de online marketing

Iedereen is online; Steeds meer. We werken online, spelen online en…..we kopen online. En dus is online marketing hot. ‘Bloody hot’. En laat Brabant Match als uitzendbureau nu continue een groot aantal interessante dienstbetrekkingen binnen dit werkgebied ‘in de aanbieding’ hebben voor jou.

Welke baan binnen online marketing past het beste bij jou?

  • CRM (loyalty) marketeer;
  • E-commerce specialist;
  • E-mail marketeer;
  • SEA specialist;
  • Etc.

Brabant Match is hét uitzendbureau ten aanzien van functies binnen online marketing. Zoek en vind je online droombaan.

Vacatures in Gemert

Zit er iets voor jou tussen?

Koffie of thee?

Het proces
Jij en Brabant Match

Stap 1

Inschrijven of solliciteren

Stap 2

Is er een match?

Stap 3

Je gesprek met ons

Stap 4

Je sollicitatiegesprek

Stap 5

Brabant Match’er

Vacature online marketing op ieder bijpassend niveau

Heb je al wat ervaring binnen het werkveld of ben je een startende junior marketeer? Binnen ons vacaturebestand is altijd een bijpassende functie beschikbaar.

Als senior marketing manager ben je vooral aansturend en strategisch bezig. Jij zorgt dat specialisten op het gebied van SEO, SEA, content etc. hun werk naar behoren kunnen vervullen. Dat ze een helder kader hebben. Gaat jouw voorkeur uit naar junior vacatures ten aanzien van online marketing, dan voer je dikwijls zelf specialistisch en uitvoerend online werk uit. Typische taken die bij dit werkniveau horen zijn conversie optimalisatie, het uitvoeren van Email-marketing-acties, het optimaliseren van loyaliteitsprogramma’s en SEO-gerelateerde werkzaamheden.

Waarom dan Brabant Match?

Jouw baan in online marketing begint via ons. Als uitzendbureau stellen wij je te werk bij een van onze opdrachtgevers. Wij beschikken over uitgebreide contacten met bedrijven in een groot aantal branches in de regio Oost-Brabant. Die hebben echter stuk voor stuk gemeen met elkaar, dat ze meer business willen halen uit het online kanaal. Maar ook meer ideële klanten, bijvoorbeeld in de zorg en het onderwijs, behoren tot onze klantenkring. Ook daar ontstaat steeds vaker een vacature online marketing.

Brabant Match heeft op ieder willekeurig moment minimaal 10 functies vacant binnen het online marktsegment. Werken voor ons op uitzendbasis betekent absoluut niet dat je geen lange-termijn-perspectief hebt. Wij beogen namelijk vooral werkzoekenden te plaatsen met uitzicht op directe aanstelling bij onze opdrachtgevers na verloop van tijd.

Spreekt jou dat allemaal aan? Kom dan eens kennis met ons maken. Op ons kantoor bijvoorbeeld, maar het kan natuurlijk ook online.

Brabant-Match-Sfeerfoto-Esther-Piet-Hein
Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!