Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Baan in de montage

Baan in de montage via Brabant Match

Voel jij je ertoe aangetrokken om in je werk iets concreet te maken? Een systeem of een product op te leveren? Dan bieden onze vacatures in de montage jou vast het werkplezier waar je naar op zoek bent.

Het karakter van het werk als monteur verschilt per bedrijf. Gelukkig beschikt Brabant Match over een aanzienlijk bestand van opdrachtgevers in de regio (Oost) Brabant die allemaal behoefte hebben aan de uitvoering van montagewerkzaamheden. Voor sommige opdrachtgevers werk je vooral ‘in-house’. In veel gevallen wisselt de locatie waar jij je baan als monteur uitvoert steeds en werk je daar waar je klant gevestigd is.

Vacatures in Gemert

Zit er iets voor jou tussen?

Koffie of thee?

Het proces
Jij en Brabant Match

Stap 1

Inschrijven of solliciteren

Stap 2

Is er een match?

Stap 3

Je gesprek met ons

Stap 4

Je sollicitatiegesprek

Stap 5

Brabant Match’er

Technische affiniteit? Reageer op een vacature montage van Brabant Match

Reageer jij op een vacature montage uit ons bestand, dan is het in elk geval vaak handig wanneer je affiniteit hebt met techniek. Een elektro achtergrond is voor de uitvoering van veel werkzaamheden noodzakelijk, zeker wanneer je montagewerk gaat verrichten dat koppelingen bevat met ICT. Afhankelijk van je toekomstige werklocatie is een rijbewijs B veelal ‘een must’ om op een technische vacature in de montage te reageren. Je werkt in veel functies dikwijls immers zelfstandig, ook op locatie van je klant.

Kies je voor een baan in de montage dan is een 9:00 tot 17.00 uur mentaliteit daarom meestal niet zo handig. Tijdens je werk kom je soms uitdagingen tegen die niet voorzien waren. Die los je op maar het geplande werk moet wel af vandaag, want vertraging is een ‘no-go’. Soms installeer je nieuwe systemen, soms pleeg je onderhoud en zo nu en dan is reparatie noodzakelijk. Dat maakt het werk afwisselend.

Diverse mogelijkheden

Bij Brabant Match bieden we echter verschillende mogelijkheden om een baan als monteur te kunnen vervullen. Werk je toch liever steeds op dezelfde plek in vaste diensten, beschik je niet over veel technische kennis maar hou je wel van aanpakken? In dat geval zou het assembleren van bijvoorbeeld kunststof en aluminium kozijnen jou wel eens op het lijf geschreven kunnen zijn.

Op onze website kun je direct reageren op al onze verschillende vacatures in de montage. Ook kun je je gewoon inschrijven en je profiel weergeven, dan gaan wij op zoek naar het ideale werk. Of je nu uiteindelijk voor een baan in de montage kiest of voor heel iets anders. Wij zijn hebben altijd de intentie om naar een langdurige match te zoeken op arbeidsgebied.

montage-header
Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!