Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Baan in de marketing in Brabant?

Een baan vinden in de marketing

Ben jij creatief, klant- en resultaatgedreven? Zitten de commercie en effectief communiceren je in het bloed? Dan zal een baan in de marketing jou zeker aanspreken.

Veel bedrijven hebben vandaag de dag een geweldig product te koop of leveren een geweldige dienst. Maar consumenten zien door de bomen het bos soms niet meer. Het aanbod is overweldigend. Dat is waar de discipline marketing en communicatie om de hoek komt kijken. Want hoe goed het product of de dienst van een bedrijf ook is, het moet dat ook duidelijk kunnen maken aan zijn (potentiële) klanten. En dat doe jij in het kader van een van onze vacatures in de marketing.

Vacatures in Gemert

Zit er iets voor jou tussen?

Koffie of thee?

Het proces
Jij en Brabant Match

Stap 1

Inschrijven of solliciteren

Stap 2

Is er een match?

Stap 3

Je gesprek met ons

Stap 4

Je sollicitatiegesprek

Stap 5

Brabant Match’er

Op zoek naar een vacature marketing: bekijk ons functieaanbod

Wij hebben op ieder moment verschillende vacatures in de marketing vacant. Dat loopt uiteen van commercieel technisch applicatiebeheerder of CRM-marketeer tot allround marketing- en communicatiemedewerker of SEA-specialist. Als uitzendbureau met een sterke affiniteit met marketing hebben wij een grote diversiteit van vacatures, zelfs binnen het specifieke vakgebied. Veel functies hebben vandaag de dag wel te maken met ICT of Internet gerelateerde marketingvraagstukken. Heb jij daar al ervaring in dan komt dat goed van pas.

Op dit moment werken er al 200 andere Brabant Matchers op uitzendbasis voor onze opdrachtgevers die verspreid zijn over de hele regio Oost-Brabant. De meesten van hen hebben uitzicht op een vaste dienstbetrekking bij onze opdrachtgever. Wij gaan namelijk expliciet naar dat soort banen op zoek.

Welke ervaring heb jij?

Om te kunnen reageren op een vacature in de marketing is niet altijd een specifieke vooropleiding noodzakelijk, maar een commerciële opleidingsachtergrond is wel mooi meegenomen. Wellicht beschik jij echter over bijzonder skills zoals goede beheersing van de Duitse of Franse taal. Zelfs zonder vakinhoudelijke ervaring is het dan soms mogelijk om via ons op een baan in de marketing te solliciteren.

Hard werken, maar met veel plezier. Dat is waar wij voor staan.

Brabant-Match-Sfeerfoto-Esther-Piet-Hein
Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!