Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Baan in Bakel

Brabant Match helpt je een baan in Bakel te vinden

Ben jij enthousiast, gemotiveerd én op zoek naar een baan bij jou in de buurt? Kom dan langs bij Brabant Match. Ons uitzendbureau focust zich op de arbeidsmarkt in Brabant en heeft de contacten en expertise om jou een droom baan in Bakel te bezorgen. Een baan waar jij tot je recht komt en elke dag vrolijk naar toe zult vertrekken. Daarnaast kun je ook voor diverse professionele vraagstukken bij ons terecht. Bijvoorbeeld als je je wilt laten omscholen, een aanvullende cursus wilt volgen of van baan wilt switchen. Wij adviseren je graag en zorgen er voor dat jij je dromen op professioneel vlak waar gaat maken.

Vacatures in de buurt van Bakel

Zit er iets voor jou tussen?

Koffie of thee?

Het proces
Jij en Brabant Match

Stap 1

Inschrijven of solliciteren

Stap 2

Is er een match?

Stap 3

Je gesprek met ons

Stap 4

Je sollicitatiegesprek

Stap 5

Brabant Match’er

Zoek je een baan in Bakel? Kom langs!

Als je een baan in Bakel zoekt raden wij je aan om langs te komen op ons kantoor in Gemert. Tijdens een gezellig gesprek leren we je graag beter kennen. Door goed naar je te luisteren en je te voorzien van een eerlijk, duidelijk en transparant advies kunnen we direct to the point komen. Wij houden niet van valse beloftes, maar wel van het scheppen van een realistisch beeld. Wij doen bovendien niet aan formele en deftige gesprekken. Liever drinken we gewoon een kopje koffie en maken we kennis met wie jij echt bent. Als we een goed beeld van jouw persoonlijkheid hebben, weten we bovendien al snel welk bedrijf en welke functie met jou zouden matchen.

Vanuit huis een baan zoeken

Wil je vanuit huis beginnen met een baan zoeken in Bakel? Maak dan direct een profiel aan op onze website. Aan de hand van je profiel kun je zelf vacatures bekijken, maar kunnen wij je ook makkelijk vinden. Bijvoorbeeld als we een leuke baan voor je hebben gevonden of als we je een leuke cursus kunnen aanbieden. Uiteraard kun je op de website ook meer lezen over wie wij zijn en welke werkwijze wij hanteren. Tot slot vind je in ons blog allerlei handige tips waarmee je die droombaan zeker in de wacht zult slepen!

ept-met-lange-lepels
Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!