Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Word onze nieuwe collega!

5 oktober 2018

Word onze nieuwe collega!

De telefoon staat roodgloeiend. De kantoordeur wordt platgelopen. De kennismakingsgesprekken vermenigvuldigen. De bedrijfsbezoeken verdrievoudigen. Kortom: we groeien hard. Om die groei bij te benen én open te blijven staan voor verdere groei, zijn wij (Brabant Match) op zoek naar een gloednieuwe recruiter/intercedent(e) voor op ons kantoor in Gemert. Wij zoeken een enthousiaste collega die een informele sfeer prefereert, die houdt van vrijdagmiddagborrels, graag samen luncht en geen genoegen krijgt van grappen en lachen tijdens werktijd. De combinatie van voldoende plezier en hard werken om gave resultaten te realiseren, is een perfecte match. Maar waarom zou je bij ons recruiter willen worden? Wij bieden toch hetzelfde als andere uitzendbureaus? Hahahaha .. nee. Wij zijn echt heel anders. Let op, dit is wat wij als extraatje bieden:

Niet één, maar twee kantoorplanten

Een plant op de werkvloer zorgt voor rust en geeft net dat beetje extra stijl. Een kantoor kan vandaag de dag echt niet zonder zo’n groene kanjer. Als een soort heilig kruisje wordt de kantoorplant aanbeden. Medewerkers vallen op hun knieën en bidden tot de alleswetende zuurstofvoorziener. Hij kent alle geheimen van alle medewerkers, want stiekem luistert deze plant alle gesprekken af. Zonder dat wij dit weten. Maar hé, wat is iedereen blij met ‘m! Omdat we bij Brabant Match net dat beetje extra willen bieden, hebben we besloten niet één, maar twee kantoorplanten te plaatsen. Dat betekent twee keer zoveel groen, twee keer zoveel heiligheid en twee keer zoveel zuurstof. Bestaan er kantoren met twee kantoorplanten? Wij kennen ze niet.

Geen open of gesloten, maar driekwart open rolgordijnen

Rolgordijnen voor de kantoorramen zijn classy en stylish. Touwtje trekken op de kermis is al megaturbocoolvet; laat staan dat je dit dagelijks, wanneer je maar wilt, op kantoor óók kunt. Je hebt altijd prijs. Het probleem is dat kantoren vandaag de dag niet goed met hun rolgordijnen omgaan. Ze rollen ze óf helemaal omhoog óf helemaal omlaag. Er ontstaat een ‘open huis’ idee, waarbij er geen privacy mogelijk is en collega 4 niet in haar slanke derrière rond kan lopen, of er ontstaat een grot, waarbij er geen vorm van zonlicht de medewerkers bereikt. Rolgordijnen hangen tegen het plafond of sleuren over de vloer. Perfect zou zijn als de rolgordijnen voor 25% worden gesloten, waarmee een perfecte lichtinval en het juiste klimaat ontstaat. Dat hebben we bij Brabant Match weten te bereiken. En daar zijn we megaturbocoolvet trots op!

Geen stugge, oubollige, maar verstelbare sciencefiction bureaus

Bureaus zijn er in alle soorten en maten, maar de meest verschrikkelijke werkplekken staan vast op hun plek en verroeren geen vin. Je wordt gedwongen je werkhouding aan te passen aan het levenloze ding wat zich een ‘bureau’ noemt. Je wordt gedwongen onderdanig te zijn, te luisteren naar een object zonder ziel, wat elke vorm van concessie keihard weigert. “Ik ben een niet-verstelbaar bureau: pas jezelf aan mij aan of sterf”, is wat je ‘m hoort denken. Bij Brabant Match zijn we klaar met deze onruststokers en introduceerden we verstelbare bureaus. Als uit een sciencefiction film passen deze objecten met een flexibele ziel zich precies aan aan wat jij wilt en vindt. Ze luisteren, ze nemen concessies. Met een druk op de knop schieten ze als een speer omhoog en klinkt “tot uw dienst” in je oren. Het bureau torent boven alle andere bureaus uit. Eindelijk ben jij de baas over je bureau en past hij zich maar aan aan jou. Niemand hoeft meer te sterven.

Geen Radio SaaiSuf FM, maar het Foute Uur van X Music

Muziek op het werk stimuleert de derde rechterhelft links van de vierde linkerbovenhoek van de rechter hersenpan. Kortom: zet die radio aan. Het probleem bij andere partijen dan Brabant Match is dat vaak Radio SaaiSuf FM wordt gedraaid, een zender die aanstaat als achtergrondmuziek bij een crematorium of die de buurvrouw aanzet wanneer haar konijn weer is weggelopen. De derde rechterhelft links van de vierde linkerbovenhoek van de rechter hersenpan wordt hierdoor negatief gestimuleerd en er heerst een, zoals men in de volksmond noemt, “grafsfeer”. Bij Brabant Match houden we niet van dergelijke sferen en zoeken we het vaak op in hogere sferen, bijvoorbeeld de feest sfeer, de een-dag-niet-gelachen-is-een-dag-niet-geleefd sfeer of de ahjaa-jippie-jippie-jee sfeer. Foutheid kent geen tijd.


Hebben we je met bovenstaande argumenten overgehaald om te solliciteren naar de functie van recruiter/intercedent(e) bij Brabant Match? Of heb je zo je eigen redenen om onze nieuwe collega te worden? Dan vind je de vacature én solliciteer knop hier.


Klik hier als je werkzoekende bent en op zoek bent naar een baan die bij je past.

Klik hier als je opdrachtgever bent en op zoek bent naar (een) medewerker(s).

Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!