Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0
0

Sidekix

Sidekix

Bij Sidekix in Uden zijn ze expert in direct mail, fulfilment en klantenservice. Zowel eenvoudige als complexe marketingcampagnes worden met beide handen aangepakt. Dat doen ze al 15 jaar lang. Alles gebeurt in eigen huis, maar één ding wordt met het volste vertrouwen uitbesteed: de werving en selectie van nieuwe collega’s. Zo verzorgt Brabant Match de gehele procedure van de zoektocht tot het tekenen van contracten. En daar zijn al vele Sidekix’ers uitgekomen!

Over onze samenwerking

Brabant Match en Sidekix hebben de handen ineengeslagen. Vol trots hebben we deze opdrachtgever onder de categorie “topwerkgevers” geplaatst. Wanneer je solliciteert naar een functie bij Sidekix, weet je dat je goed zit. Je wordt geen werknemer, je wordt een held. Op één van de leukste en gezelligste werkvloeren van Nederland.

Sidekix brengt online en offline marketingcampagnes samen, waarbij de ervaring van de klant en de zogenaamde customer journey leidend zijn. Elke klant is een held en elke held heeft een sidekick nodig. De lat wordt elke dag hoger gelegd en het is voor Sidekix van belang om telkens meer toegevoegde waarde te leveren aan haar klanten. Alles wordt in eigen beheer uitgevoerd. Ze zorgt dat ze van niemand afhankelijk hoeft te zijn en dat ze zo aan haar eigen harde deadlines kan voldoen. Sidekix wil op het gebied van klantcontact (direct mailing, contactcenter en fulfilment) de allerbeste aangever zijn van de top vijftig A-merken in Nederland. Een bondgenoot waar je altijd op kunt rekenen.

Werken bij Sidekix betekent werken op een informele werkvloer met gezellige collega’s en voldoende ruimte voor een “hoe was je weekend?” of een “ga je vanavond nog wat doen?”. Ze is alles behalve een saaie en suffe werkgever. Als ‘vakidioot’ op het gebied van klantcontact gaat ze verder dan andere aanbieders. Geen uitdaging gaat ze uit de weg, waardoor werken bij Sidekix je flink op de proef stelt. Het zorgt voor het ultieme gevoel van voldoening, wanneer projecten succesvol worden gerealiseerd. Al ruim 15 jaar heeft ze ervaring met bijzondere campagnes voor gerenommeerde merken.

We zijn hartstikke blij met deze toffe samenwerking! 🙂

 

Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!