Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0
0

Kingspan-Unidek

Kingspan Unidek

Recht tegenover het Brabant Match kantoor is Kingspan Unidek gevestigd. Daar worden de bouwproducten en technologieën van de toekomst ontwikkeld. Op het gebied van bouwen en isoleren is Kingspan Unidek marktleider. Als leverancier voor innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen is zij met regelmaat op zoek naar nieuw personeel. Brabant Match verzorgt de volledige werving en selectie van deze topwerkgever. Vele matches zijn hier al gestart!

Over onze samenwerking

Na een lange samenwerking hebben Brabant Match en Kingspan Unidek B.V. besloten de handen meer dan ooit ineen te slaan. Met deze opdrachtgever hebben wij een hechte, zakelijke band opgebouwd en door enthousiaste inzet van beide partijen zijn er al vele medewerkers overtuigd van de betrouwbaarheid, expertise en professionaliteit van Kingspan Unidek. Vanuit Brabant Match zijn er dan ook al tientallen werkzoekenden geplaatst bij deze topwerkgever. Vele daarvan zijn intern doorgegroeid naar een nog mooiere functie. Om dit succes tussen beide partijen te benadrukken, hebben we besloten nog intensiever met elkaar samen te gaan werken.

Werken bij Kingspan Unidek betekent werken bij een sterk groeiende opdrachtgever met een focus op het ontwikkelen, produceren en verkopen van isolatieproducten, daksystemen en bouwsystemen voor de Europese markt. Het betekent werken in een goede werksfeer met een marktconform salaris en daarbij horende toeslagen. Dit alles maakt van Kingspan Unidek een betrouwbare opdrachtgever. Voor zo’n opdrachtgever gaan wij door het vuur!

Hard werken wordt beloond, zeker bij Kingspan Unidek. Naast het feit dat het bedrijf zelf een enorme ontwikkeling doormaakt, wordt werknemers evengoed de kans geboden zichzelf binnen hun vakgebied te ontwikkelen. Met een heleboel flexibiliteit en een gemoedelijke sfeer wordt werken bij Kingspan Unidek een feestje. Elke dag met plezier naar je werk gaan; dat is waar deze opdrachtgever voor staat. En dat maakt deze opdrachtgever dé nummer 1.

Wij zijn overtuigd van een prettige voortgang van deze unieke samenwerking en gooien alles in de strijd om werkzoekenden de kracht van Kingspan Unidek in te laten zien en openstaande vacatures op een efficiënte wijze in te kunnen vullen. Met onze informele touch zorgen we voor voldoende toegankelijkheid en de professionaliteit van topwerkgever Kingspan Unidek zorgt voor een andere mooie kant van de medaille.
Wij vinden deze samenwerking ontzettend VET!

Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!