Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0
0

Isolatie.com

Isolatie.com

Isolatie.com uit Gemert focust zich op duurzaam investeren in woningen. Dit snel groeiende bedrijf is expert “beheersbaar maken van binnenklimaten”. Daarmee profiteren klanten van een besparing op energiekosten van gemiddeld 30% én wordt de wereld er een stukje groener van. Brabant Match draagt de verantwoordelijkheid voor het zoeken naar matches. En dat gaat goed, want we hebben al tientallen kanjers geplaatst. Daarmee kan Isolatie.com hun dagelijkse groei blijven realiseren!

Over onze samenwerking

Brabant Match & Isolatie.com

Brabant Match en Isolatie.com hebben de handen ineengeslagen. We werken zo ontzettend nauw en veel met elkaar samen, dat het tijd wordt om ons gezamenlijk succes te benadrukken en een stap verder te gaan in onze samenwerking. Medewerkers die door ons bij Isolatie.com worden geplaatst, spreken over een betrouwbaar, professioneel en gezellig bedrijf om te werken. En voor zo’n top-opdrachtgever doen wij graag dat beetje extra.

Isolatie.com is een uiterst betrouwbare partner in renovatie- en nieuwbouwprojecten. Ze is volledig gecertificeerd en geeft 10 jaar garantie op isolatiemateriaal en uitvoering. Dankzij haar inzet, besparen klanten vaak 30% op hun energiekosten. Op deze manier draagt Isolatie.com bij aan een duurzame en milieuvriendelijke omgeving. In 2017 heeft zij de prestigieuze golden Icynene award in ontvangst mogen nemen, waarbij zij door een jury werd beoordeeld op sales, marketing en overall progress. Ze heeft inmiddels al meer dan 500 woningen gerealiseerd met het populaire milieuvriendelijke isolatiemateriaal Icynene en beschikt over het volledige productgamma. De verantwoorde, innovatieve eigenschap van het isolatiemateriaal sluit nauw aan bij hetgeen Isolatie.com voor staat.

Werken bij Isolatie.com betekent werken bij een organisatie waar innovatie hoog in het vaandel staat. Zij focust zich op alles omtrent het isoleren van bestaande gebouwen en nieuwbouw voor zowel particulieren als de zakelijke markt, om uiteindelijk een fantastisch woon- of werkcomfort te kunnen bieden. Ze zorgt voor extra comfort in huis, draagt bij aan een beter milieu en helpt bij de verbetering van het energieprestatielabel. Naast het feit dat hier gebruik wordt gemaakt van de allernieuwste technieken, leidt het bedrijf haar werknemers vaak zelf op. Dat betekent werken en opgeleid worden tegelijkertijd. Er worden volop doorgroeimogelijkheden gecreëerd. Op de werkvloer heerst een informele en gemoedelijke sfeer. Hierdoor is werken bij Isolatie.com niet alleen heel interessant, maar ook heel leuk!

Vol overtuiging zetten we deze unieke samenwerking door en hopen we in de nabije toekomst openstaande vacatures efficiënt in te kunnen vullen. Deze prijswinnende opdrachtgever is er een om vol enthousiasme een succesvolle toekomst mee tegemoet te gaan.
Woningen isoleren? Natuurlijk bij Isolatie.com!
Werken bij Isolatie.com? Natuurlijk via Brabant Match!

Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!