Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0
0

EBI – Europet-Bernina International B.V.

Over EBI

De bedrijfsbiografie

EBI van toen en nu

Europet Bernina International is als designer, fabrikant en groothandel actief in de huisdierenbranche vanaf 1873. Beter bekend als EBI is het bedrijf sinds 2015 een dochteronderneming geworden van de Laroy Group, om zo de bekende merken van EBI te versterken en uit te breiden.

EBI heeft zich altijd weten te onderscheiden middels vernieuwende, eigentijdse producten en doet dat vandaag de dag nog steeds. Met een eigen ontwerpafdeling, waar jaarlijks zo’n 300 unieke producten uitgewerkt worden, is EBI vooruitstrevend op het gebied van honden, katten en aquaria.

Producten van EBI zijn innovatief en kwalitatief hoogstaand, maar bovenal met grote passie voor (huis)dieren ontwikkeld. Het is dan ook niet voor niets dat deze producten wereldwijd gewild en beleefd worden.

De filosofie van EBI

Een merk wordt gemaakt of gekraakt door de beleving ervan. Ieder merk en de daarmee gepaard gaande producten wordt onderbouwd door een concept. Het ontwerpteam brengt twee keer per jaar de trends in kaart zodat de producten passen bij het interieur van de klant. Vervolgens worden deze trends omgezet in nieuwe producten gebaseerd op de vraag en behoefte vanuit de markt.

Innovatie is een alomvattend woord op de ontwerpafdeling. Door het gebruik van vernieuwende en duurzame materialen, gericht op de nieuwste interieurtrends, vinden de producten van EBI altijd aansluiting in ieder interieur. Vanuit een reeks subbrands wordt een beleving per merk uitgelicht en tot leven geroepen.

Ook wordt er veel aandacht besteed aan de verpakking van een product. De grootste focus ligt echter op het gebruik van het product en het concept van het merk.

EBI op missie

Steeds meer mensen hebben een huisdier dat een belangrijk deel uitmaakt van het gezin. De leefomgeving van zowel mens als dier wordt steeds meer één en vraagt dan ook om interieur gerichte producten.

EBI streeft naar vermakelijke producten die optimaal gericht zijn op de behoeften van het huisdier en naadloos integreren in het interieur. Een traktatie voor dier én mens!

Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!