Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Werken als schilder, timmerman of monteur in de winter!

15 december 2017

Werken als schilder, timmerman of monteur in de winter!

In de winter zitten schilders, timmermannen en monteurs vaak onnodig werkloos thuis. En dat terwijl ze in de zomermaanden vaak zo druk zijn dat ze niet eens aan de vraag kunnen voldoen. Hier zit alles behalve een balans. Om onder andere deze beroepsgroepen tegemoet te komen, is Brabant Match begonnen met een grootse campagne rondom “werken in de winter”. Ook tijdens de wintermaanden kunnen deze werkkrachten bij Brabant Match terecht voor het vinden van een uitdagende baan die echt bij hen past. Wij bieden namelijk volop werk voor langere tijd! Vind je het tijd voor een carrièreswitch? Ook dat is geen probleem. Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

 

De tijd van stilzitten is voorbij!

Thuiszitten betekent vaak stilzitten. Stilzitten betekent vaak verveling. En verveling is alles behalve leuk. Bovendien levert thuiszitten amper tot niets op. Brabant Match kan jou als schilder, timmerman of monteur met de allergrootste zekerheid van een baan voorzien die echt bij je past. Wellicht hoeft dat niet eens een baan te zijn als schilder, timmerman of monteur, maar sta je open voor het verbreden van je horizon. Een carrièreswitch is misschien spannend, maar betekent ook een nieuwe start. En dat is tof. Bijvoorbeeld als je he-le-maal klaar bent met je oude beroep. Wat je ook wilt doen: de tijd van stilzitten is voorbij. Tijd om aan de slag te gaan!

 

(Bij)verdienen in de winter!

Alles beter dan thuis op de bank, voor de televisie en achter de geraniums. Je voelt je nutteloos, omdat je geen mogelijkheid hebt om ‘iets te doen’. En dat terwijl je gewoon geld kunt verdienen! Brabant Match kan jou als schilder, timmerman of monteur aan een baan helpen, ook in de winter. Deze baan kan tijdelijk, maar ook voor langere tijd zijn. Laat ons weten waar je voorkeur naar uitgaat. Wordt het bijverdienen in de winter en buiten werktijd om je eigen dingen doen? Of ga je liever voor het grotere geld en wil je fulltime aan de bak? Alles is mogelijk.

 

Een carrièreswitch is ook gaaf!

Ben je schilder, timmerman of monteur van beroep, maar bevalt dit niet helemaal? Een carrièreswitch is bij Brabant Match geen probleem. Is buitenwerk niet meer je ding en wil je graag binnen aan de slag? Laat het ons weten. Wil je nog wel buiten blijven werken, maar niet als schilder of timmerman? Laat het ons weten. Wil je iets heeeeeel anders gaan doen? Laat het ons weten. Nogmaals: alles is mogelijk.

 

Doordat wij een betrouwbare partner zijn tussen opdrachtgevers en werkzoekenden, fungeren wij als kruiwagen om de juiste baan te vinden die echt bij je past. Zomer, winter, we don’t care! Als jij gemotiveerd bent om aan de slag te gaan, vinden wij gegarandeerd een droombaan.

Check onze actuele vacatures en aarzel niet om contact op te nemen voor een gesprek!

Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!