Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Werk in Nuenen

Bij ons ben je aan het juiste adres voor werk in Nuenen

Heb jij liever een Bossche Bol dan een gevulde koek bij de koffie? Maak jij het altijd en overal –van de wachtkamer van de tandarts tot aan de kroeg- keigezellig? En wil je graag in de buurt van ons mam en ons pap wonen en werken? Maak dan kennis met Brabant Match. Wij zijn een Brabants uitzendbureau dat zich volledig richt op de lokale arbeidsmarkt. Gemotiveerde en talentvolle Brabanders houden wij daarom graag bij ons in de buurt. Niet alleen omdat wij jou goed kunnen matchen met bedrijven uit de omgeving, maar ook omdat werken in je eigen regio wel zo comfortabel en praktisch is. Voor werk Nuenen ben je bij ons dan ook aan het juiste adres.

Vacatures in de buurt van Nuenen

Zit er iets voor jou tussen?

Koffie of thee?

Het proces
Jij en Brabant Match

Stap 1

Inschrijven of solliciteren

Stap 2

Is er een match?

Stap 3

Je gesprek met ons

Stap 4

Je sollicitatiegesprek

Stap 5

Brabant Match’er

Begin direct met werken in Nuenen

Of je nu je baan boven de rivieren wilt verruilen voor een baan dichtbij huis, toe bent aan een nieuwe uitdaging of gewoon graag wilt beginnen met werken in Nuenen: wij hebben een geschikte vacature voor jou. In ons bestand hebben we namelijk een zeer breed aanbod met banen in diverse sectoren. Daarnaast is bij ons iedereen welkom. Welke opleiding je ook genoten hebt en of je nu een starter of een carrièretijgers met veel werkervaring bent. Bij ons telt bovendien veel meer dan alleen je CV. Wij kijken ook naar je persoonlijkheid, enthousiasme en motivatie.

Werk zoeken in Nuenen vanaf de bank

Werk zoeken in Nuenen doe je lekker vanaf de bank. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op onze website. Hier vind je altijd ons recente aanbod met leuke vacatures. Heb je een leuke vacature gevonden? Reageer dan direct! Wil je graag dat wij met je mee zoeken? Dan is het handig om een profiel aan te maken. Vul hem volledig mogelijk in, zo krijgen wij een goed beeld van je en kunnen we je contacteren zodra er een vacature vrij komt. Tot slot ben je van harte welkom op ons kantoor in Gemert. In een gezellig face to face gesprek leggen we je hier graag de verschillende mogelijkheden voor.

uitzenden
Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!