Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Werk in Bakel

Werk vinden in Bakel met hulp van Brabant Match

Thuiszitten? Dat is niks voor jou. Ga daarom direct op zoek naar werk in Bakel en begin binnenkort met een nieuwe baan. Een baan waar jij op je plek zit, goed in het team past én die niet al te ver van huis is. Want hoewel thuiszitten niks voor jou is, is dagelijks in de file staan of urenlang reizen met het openbaar vervoer natuurlijk ook niet jouw ding. Waar je die droombaan in Bakel vindt? Dat is natuurlijk bij Brabant Match. Wij zijn een toegankelijk en gezellig uitzendbureau met de focus op de Brabantse arbeidsmarkt.

Vacatures in de buurt van Bakel

Zit er iets voor jou tussen?

Koffie of thee?

Het proces
Jij en Brabant Match

Stap 1

Inschrijven of solliciteren

Stap 2

Is er een match?

Stap 3

Je gesprek met ons

Stap 4

Je sollicitatiegesprek

Stap 5

Brabant Match’er

Met plezier en voldoening werken in Bakel

Als je wil werken in Bakel, hoef je niet langer alle bedrijven af te bellen en te e-mailen. In het bestand van Brabant Match vinden we snel en eenvoudig een vacature in Bakel die bij jou past. Hierbij kijken we niet alleen naar je opleiding en ervaring, maar ook naar je persoonlijkheid. Wij geloven namelijk dat het erg belangrijk is dat ook de persoonlijkheden binnen een bedrijf matchen. Als jij je fijn voelt binnen een team, zul je namelijk beter presteren en met meer plezier naar je werk gaan. En plezier en voldoening uit je werk halen? Dat is misschien wel het belangrijkste wat er is!

Werk zoeken Bakel: via de website of op kantoor

Werk zoeken in Bakel kan bij Brabant Match op twee manieren. Allereerst kun je een kijkje nemen op onze website. Hier lees je meer over ons, onze visie en werkwijze. Ben je enthousiast geworden? Maak dan een profiel aan via de website. Met dit profiel kun je eenvoudig en snel onze openstaande vacatures bekijken. Vind je niet meteen wat je zoekt of kom je jezelf liever in levende lijve presenteren? Kom dan langs bij ons kantoor in Gemert. Hier staan wij je graag te woord. Onder het genot van een drankje maken we graag kennis en kunnen we je direct wat opties voorleggen. Graag tot dan!

heftruckbestuurder
Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!