Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V.

VCA in Veghel

Een VCA in Veghel: altijd belangrijk

Een VCA is een belangrijk certificaat om te behalen als je werkt in een risicovolle omgeving. Tijdens de cursus leer je namelijk een veilige en gezonde werkomgeving te creëren voor jezelf en je collega’s. Bij Brabant Match Academy bieden wij jou en je collega’s deze training graag aan. Op een locatie bij jou in de buurt of zelfs bij jou op de werkvloer als je 5 of meer deelnemers voor de cursus hebt. Uiteraard is de training praktijkgericht en wordt je binnen no time klaargestoomd om veilig te kunnen werken.

Bekijk hier ons VCA trainingsaanbod

Aanbod

Een VCA training in Veghel

Volg je een VCA training in Veghel met 5 of meer deelnemers? Dan komen we niet alleen graag naar jouw locatie, we kunnen wellicht zelfs een extra gunstig tarief hanteren. Wij helpen jou namelijk graag bij deze belangrijke investering in jezelf of in je bedrijf. Bekijk bovendien eens onze andere veiligheidsopleidingen. Misschien wil je direct een BHV training volgen of hebben jij of je werknemers een speciaal rijbewijs nodig. Bij Brabant Match Academy denken we met je mee!

VCA trainingen in Veghel: Brabant Match Academy helpt je!

Voor VCA trainingen in Veghel en andere praktijkgerichte trainingen ben je aan het juiste adres bij Brabant Match Academy. Informeer gerust eens naar onze mogelijkheden. Zo helpen wij je niet alleen aan een VCA certificaat, maar kunnen we wellicht ook wat voor je betekenen als je bijvoorbeeld een speciaal rijbewijs nodig hebt. Kijk voor meer informatie over ons eens op onze website of neem contact met ons op. Ons enthousiaste team staat klaar om je voor te lichten of je uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek op ons kantoor in Gemert!

Brabant-Match-Academy-BHV-Cursus-Ruimte
0492-745177 info@brabantmatchacademy.nl Stuur ons een bericht
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!