Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V.

VCA in Uden

Een VCA halen in Uden: nodig om te mogen werken in bepaalde sectoren

Een VCA in Uden is nodig om te mogen werken in bepaalde (risicovolle) sectoren. Zo is het op de werkplaats, in fabrieken, bij installaties en op een bouwterrein bijvoorbeeld belangrijk dat je alles weet over veiligheid en gezondheid. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je collega’s en het milieu. Heb jij nog geen VCA certificaat maar wil je er wel graag een halen? Maak dan kennis met Brabant Match Academy. Wij helpen je graag aan een passende opleiding. Uiteraard allemaal gewoon bij jou in de regio.

Bekijk hier ons VCA trainingsaanbod

Aanbod

Een VCA training in Uden is een goede investering

Een VCA training in Uden is een goede investering. Het certificaat is namelijk 10 jaar geldig, is binnen veel bedrijven verplicht én de kennis komt natuurlijk goed van pas tijdens je werkzaamheden. Bij de Brabant Match Academy bieden we deze training daarom graag aan. Wij geven jou hiermee een duwtje in de goede richting en dragen bij aan een veilige werkomgeving voor ons allemaal. Met een VCA op zak ben jij goed voorbereid om veilig aan de slag te gaan binnen de verschillende sectoren.

Een VCA training in Uden bij Brabant Match Academy

Een VCA training in Uden is natuurlijk niet het enige waar Brabant Match Academy jou mee kan helpen. Door onze focus op de lokale markt verzorgen wij diverse leuke cursussen en opleidingen bij jou in de buurt. Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons dan direct of kom bij ons langs in Gemert. Tot slot kun je rondkijken op onze website als je meer te weten wilt komen over ons en onze diensten.

ons team homepage achtergr
0492-745177 info@brabantmatchacademy.nl Stuur ons een bericht
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!