Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V.

VCA in Nuenen

Een VCA halen in Nuenen: veilig werken

Veiligheid staat voorop op de werkvloer. Zeker als je werkt met gevaarlijke stoffen, machines of op een bouwterrein is veilig werken van levensbelang voor jezelf en je collega’s. Wil je veilig aan het werk in een risicovolle sector? Dan stellen bedrijven het op prijs als je kennis hebt over veilig, gezond en milieuvriendelijk werken. Haal daarom nu je VCA in Nuenen via Brabant Match Academy en wees voorbereid op elke (gevaarlijke) situatie. Wedden dat jij met dit certificaat op zak een voorsprong hebt op de rest? Jij weet namelijk waar je over praat en hoe je te werk moet gaan.

Bekijk hier ons VCA trainingsaanbod

Aanbod

VCA training in Nuenen volgen

Jouw CV uitbreiden of je nog beter voorbereiden op je werkzaamheden doe je door het volgen van een VCA training in Nuenen via Brabant Match Academy. Met een VCA ben jij klaar voor het werk in een risicovolle sector zoals bouwterreinen, installaties, werkplaatsen of fabrieken. En dat extra stukje kennis? Dat pakken ze jou niet meer af! Het certificaat blijft bovendien 10 jaar geldig.

Interesse in een VCA training in Nuenen?

Heb je interesse in een VCA training in Nuenen? Neem dan contact met ons op of kom langs op ons kantoor in Gemert. Wij staan paraat om jou te informeren over de VCA training en de andere opleidingen die wij verzorgen. Zo kun je bij ons terecht voor diverse veiligheidsopleidingen, opfriscursussen en voor speciale rijbewijzen. Wacht dus niet langer en zet deze belangrijke stap vandaag nog. Je bereikt ons via de e-mail, telefoon, de website of social media.

Brabant-Match-Academy-Cursus-Ruimte
0492-745177 info@brabantmatchacademy.nl Stuur ons een bericht
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!