Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V.

VCA in Laarbeek

Een VCA in Laarbeek behalen via Brabant Match Academy

Wil je een aanvullend certificaat, zoals een VCA in Laarbeek halen? Of is het tijd om jouw kennis op te frissen en een herhalingscursus te volgen? Wij van de Brabant Match Academy helpen jou hier graag bij. Wij verzorgen namelijk diverse praktijkgerichte cursussen bij jou in de regio. Binnen een dag of een dagdeel kun jij je certificaat behalen. Vervolgens kun je weer verder met je werkzaamheden én actief bijdragen aan een veilige en gezonde werkomgeving voor ons allemaal.

Bekijk hier ons VCA trainingsaanbod

Aanbod

Werken in risicovolle sectoren met een VCA training in Laarbeek

Tijdens de VCA training in Laarbeek word je klaargestoomd om veilig te kunnen werken in diverse risicovolle sectoren. Alleen aan jezelf denken? Natuurlijk niet. Op de werkvloer (en natuurlijk ook daarbuiten) denk jij aan je collega’s, het milieu en de wereld om ons heen. De VCA training bij Brabant Match Academy is geschikt voor iedereen die in een risicovolle sector werkt of wil gaan werken. Bij grote groepen kunnen we de cursus zelfs bij jou op locatie verzorgen.

Heb je interesse in een VCA training in Laarbeek?

Heb jij interesse in een VCA training in Laarbeek? Of ben je benieuwd wat Brabant Match Academy verder voor je kan betekenen? Contacteer ons dan direct of kom langs op onze locatie in Gemert. Wij vertellen je graag meer over onze mogelijkheden. Zo verzorgen wij diverse (veiligheids)trainingen en kunnen we jou aan een speciaal rijbewijs helpen. We zien je daarom graag terug bij Brabant Match Academy of staan je te woord via de telefoon, e-mail of het contactformulier!

Brabant-Match-Academy-BHV-Cursus-Ruimte
0492-745177 info@brabantmatchacademy.nl Stuur ons een bericht
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!