Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V.

VCA Helmond

VCA in Helmond voor een veilige werkplek

Voor sommige risicovolle banen heb je een VCA nodig. Bij werkzaamheden aan bijvoorbeeld bouwterreinen, bouwplaatsen, installaties en in fabrieken is het namelijk belangrijk dat men een veilige en gezonde werkplek creëert. Met een VCA certificaat op zak laat je zien dat je algemene kennis over gezondheid, milieu en veiligheid hebt. Uiteraard kun je deze kennis in de praktijk toepassen, bijvoorbeeld door een veilige werkwijze te hanteren en gevaarlijke situaties snel te herkennen. Klinkt een VCA als iets wat echt thuishoort op jouw CV of binnen jouw bedrijf? Maak dan kennis met Brabant Match Academy.

Bekijk hier ons VCA trainingsaanbod

Aanbod

VCA training in Helmond: veilig aan het werk

Na het volgen van een VCA training in Helmond bij Brabant Match Academy heb jij een grote voorsprong tijdens je werkzaamheden. Je hebt namelijk meer kennis van gezondheid, milieu en veiligheid dan collega’s zonder VCA certificaat. Daarnaast laat je zien dat je initiatief toont, bereidt bent om te leren en het vak serieus neemt. Na de VCA training kun je veilig aan de slag en draag je bij aan een veilige werkomgeving voor iedereen. Gouden tip: volg ook een BHV training. Als bedrijfshulpverlener weet jij wat te doen in noodsituaties en word jij echt een onmisbare kracht op de werkvloer.

VCA trainingen in Helmond bij Brabant Match Academy

Voor VCA trainingen in Helmond kun je terecht bij Brabant Match Academy. Wij organiseren diverse cursussen en opleidingen voor serieuze en enthousiaste kandidaten. Sterker nog, bij ons zijn de opties eindeloos. Neem contact op met Brabant Match Academy als je meer informatie wil of kom gezellig langs voor een persoonlijk gesprek. Tijdens een informeel kopje koffie op ons kantoor vertellen we je graag meer over de opleidingen. Kijk ook op onze website voor meer informatie.

payroll
0492-745177 info@brabantmatchacademy.nl Stuur ons een bericht
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!