Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V.

VCA Gemert

VCA in Gemert: voor risicovolle banen

Kom jij voor je werk vaak in aanraking met risicovolle situaties? Bijvoorbeeld omdat jij werkt in sectoren zoals bouwterreinen, werkplaatsen, installaties of fabrieken? Dan heb jij wellicht een VCA certificaat nodig. Met dit certificaat toon je aan dat jij kennis hebt van belangrijke zaken in de sector en weet hoe te handelen. Zowel om ongevallen te voorkomen als tijdens een ongeluk. Je VCA in de omgeving van Gemert behalen? Dat doe je via  Brabant Match Academy.

Bekijk hier ons VCA trainingsaanbod

Aanbod

VCA training in Gemert: cursus op maat

Brabant Match Academy biedt een VCA training in Gemert en omgeving. Als je de cursus met meerdere personen wilt volgen, kunnen we de cursus zelfs bij jou op locatie verzorgen. Onze cursus is praktijkgericht en zorgt er voor dat jij binnen no time je certificaat op zak hebt. Goed om te weten: naast de VCA training kun je bij ons ook terecht voor andere veiligheidstrainingen (zoals de BHV) en voor het behalen van een speciaal rijbewijs (zoals die voor een heftruck, pallettruck of hoogbouwtruck).

VCA training in Gemert afgerond? Verder met een nieuwe cursus!

Heb je de VCA training in Gemert succesvol afgerond? Ga dan direct verder met een nieuwe cursus. Bij Brabant Match Academy zijn de mogelijkheden eindeloos. Neem gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op als je vragen hebt. ook als jouw cursus er niet tussen staat, kunnen we je wellicht op weg helpen. Wij zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail en het online contactformulier.

payroll
0492-745177 info@brabantmatchacademy.nl Stuur ons een bericht
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!