Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V.

VCA Boxmeer

VCA cursus in Boxmeer: als je wilt werken in risicovolle sectoren

Met een VCA op zak ben jij klaar om veilig aan de slag te gaan als uitvoerende medewerker in diverse sectoren. Met de VCA laat jij niet alleen zien dat je verstand hebt van zaken, je hebt ook een streepje voor op je collega’s zonder VCA. Daarnaast zul jij je kennis direct in de praktijk kunnen brengen en bijdragen aan een veilige, gezonde en milieuvriendelijke werkomgeving. Hoe je aan een VCA komt? Dat is simpel. Wij van Brabant Match Academy bieden jou graag deze cursus aan. Daarnaast zijn voor jou misschien ook andere opleidingen interessant.

Bekijk hier ons VCA trainingsaanbod

Aanbod

VCA training in Boxmeer volgen via Brabant Match Academy

Een VCA training in Boxmeer volgen? Dat kan bij Brabant Match Academy. Wij bieden bedrijven, werknemers én werkzoekenden graag aanvullende cursussen aan via Brabant Match Academy. Denk hierbij aan de VCA training maar ook aan een een BHV training of een extra rijbewijs. Bij ons staan alle opties open. Alles met als doel om jou te ondersteunen!

Goed gesprek over de VCA training in Boxmeer

Tijdens een persoonlijke kennismaking vertellen we je graag meer over de VCA training in Boxmeer en de overige opleidingsmogelijkheden. Kom dus gezellig langs voor een kopje koffie en een goed gesprek. Wil je liever eerst meer informatie ontvangen? Neem dan een kijkje op onze website of stel je vraag via de telefoon, e-mail, social media of het online contactformulier. Graag tot ziens bij Brabant Match Academy!

payroll
0492-745177 info@brabantmatchacademy.nl Stuur ons een bericht
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!