Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V.

VCA Beek en Donk

VCA in de omgeving van Beek en Donk volgen!

Om te mogen werken binnen risicovolle sectoren heb je een aantal trainingen nodig. Te beginnen met het certificaat VCA. De VCA is erg belangrijk voor iedereen die wilt bijdragen aan een veilige werkomgeving. Zowel voor jezelf als voor je collega’s en het milieu. Tijdens de cursus leer je namelijk op een gezonde en veilige manier aan de slag te gaan. Doordat het certificaat 10 jaar geldig is, is deze opleiding met recht een goede investering te noemen.

Bekijk hier ons VCA trainingsaanbod

Aanbod

VCA training in Beek en Donk via Brabant Match

Je kunt een VCA training in Beek en Donk volgen bij verschillende instanties. Een goed voorbeeld hiervan is Brabant Match Academy. Bij ons staan Brabantse gezelligheid en praktijkgerichte en to the point trainingen centraal. Wij helpen jou om snel en zorgeloos je VCA certificaat te behalen en weer verder te gaan met je werk!

VCA training in Beek en Donk: neem contact met ons op voor meer info!

Tijdens een gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden om een VCA training in Beek en Donk te volgen via Brabant Match Academy. Uiteraard kun je ons ook bellen, e-mailen of benaderen via het contactformulier. Wil jij de VCA training samen met collega’s of werknemers volgen? Dan komen we bij jou op locatie én kunnen we wellicht een interessante korting bieden. Wacht dus niet langer, en vraag vandaag nog naar de mogelijkheden!

Brabant-Match-Academy-BHV-Cursus-Ruimte
0492-745177 info@brabantmatchacademy.nl Stuur ons een bericht
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!