Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

UPDATE: Office 2.0

9 maart 2018

UPDATE: Office 2.0

Ons huidige kantoor heeft zijn eigen persoonlijkheid. Een tikkeltje jaloers, maar oh zo trouw. Al jarenlang geven we deze kanjer al onze aandacht, maar een mooie schoonheid is ons leven binnengekomen. Toegegeven: we zijn óók verliefd geworden op de buurman. Het grotere kantoor heeft onze harten gestolen en we willen met alle plezier een nieuwe weg inslaan en ons kantoor vergroten. Hierdoor kunnen wij méér werkzoekenden en opdrachtgevers tegelijkertijd ontvangen, kunnen we ons uitgebreid dansend door het kantoor verplaatsen en roepen we met een flinke echo naar de andere kant dat we wel een bakkie lusten. We hebben met z’n allen heel veel zin in een groter kantoor!

Een grotere poppedop

Ons nieuwe liefje staat te popelen om ons te ontvangen. We hebben Tinder helemaal doorgespit en zijn nu helemaal in love met ons grotere buurpand en dat gevoel is volledig wederzijds. Afspraak is om, na een korte proeftijd, onze krachten te bundelen en samen door het leven te gaan. Eerst moeten we nog even goed bouwen aan onze relatie en zorgen we ervoor dat de klik écht is zoals we allebei willen. Aan z’n gezicht hoeven we niet zoveel te verbouwen; het is vooral het innerlijk wat flink op de schop moet. Het idee van “blijf vooral jezelf” gaat hier niet op: ons poppetje, ons liefje, ons mannetje, ons limoentje, onze bae moet zich nog even flink bewijzen. We zijn niet blij met zijn huidige karakter en verwachten dat ie zich volledig omgooit. Zo nodig verbouwen we ‘m zelf gewoon compleet, mocht ie daarvoor open staan. Of beter gezegd: we doen het gewoon. Tjakka, op de schop.

Ik heb (niet), ik heb (niet), wat jij (niet) hebt

Het kantoor wordt ruim 3 keer groter en dikker dan we zijn gewend. Hij hoeft van ons niet af te vallen, die afspraak hebben we al samen gemaakt. Alle nieuwe functionaliteiten in onze uitbreiding op een rij:

  • We hebben een toilet. Dat is fijn, want zo hoef je niet thuis je behoeften te doen.
  • We hebben water. Daarmee maken we thee en kunnen we het toilet doorspoelen.
  • We hebben verwarming. Zo laten we jou (en onszelf) niet in de kou staan.
  • We hebben een vloer. Daardoor hoef je niet door het zand te hossen.
  • We hebben een plafond én een dak. Daarmee realiseren we een tweede verdieping én we worden niet natgeregend.
  • We hebben een douche (ja echt). Hiermee kunnen we nog persoonlijker te werk gaan.
  • We hebben vele deuren. Daarmee kunnen we ruimtes afsluiten en de warmte binnen houden.
  • We hebben ramen. Dat maakt naar buiten kijken mogelijk.
  • We hebben een trap. Daarmee kun je van de begane grond naar de eerste etage.

Zijn we bijna klaar?

De bijgevoegde foto laat zien dat de verbouwingen bijna afgerond zijn. Het kantoor heeft een flinke make-over gekregen en het meubilair staat erg leuk zo. Vooral die stoel rechts achterin oogt mooi tegen dat glas. De loshangende buis geeft een spannende industrial look en de hamer, stoer leunend tegen de muur, duidt op kracht en doorzettingsvermogen. Loshangende kabels geeft een ‘touwtje-trek’ idee, een referentie naar een kermis, een referentie naar vrolijkheid en enthousiasme. Rondslingerend ijzer duidt op hard werken en continu in beweging zijn. Met de deur die tegen één van de muren leunt, willen we het idee van een “open deur” creëren: Brabant Match, het leukste uitzendbureau in jouw omgeving. Bedankt voor deze logische bewering.

Wij verwachten ongeveer twee maanden nodig te hebben om aan elkaar te wennen. Na die twee maanden ben je van harte welkom in ons grotere kantoor. Benieuwd hoe het gaat worden? Wij in ieder geval wel! Tot die tijd kun je bloemen, kaartjes en chocolade voor ons huidige kantoor, met zijn huidige grootte, achterlaten. Arme stakker, al die tijd alle aandacht gekregen. En nu moeten we onze aandacht gaan verdelen over meer vierkante meters.

We’ll keep you updated!

Klik hier als je werkzoekende bent en op zoek bent naar een baan die bij je past.

Klik hier als je opdrachtgever bent en op zoek bent naar (een) medewerker(s).

Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!