Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Uitzendbureau in Schijndel

Uitzendbureau in Schijndel en omgeving

Zoek je werk of wil je juist een leuke vacature inzenden in Schijndel en omgeving? Dan heb je een uitzendbureau nodig met veel contacten in de regio. Een uitzendbureau dat bovendien van aanpakken weet, toegankelijk is en evenveel waarde hecht aan persoonlijk contact als jij. Waar je dit uitzendbureau in Schijndel vindt? Dat is in het altijd gezellige Gemert, waar het kantoor van Brabant Match zich bevindt. Wij van Brabant Match zijn een enthousiast team met kennis van de markt en oog voor talent. Wij durven creatief en out of the box te denken. Hierdoor zijn wij dé professionele matchmaker van Brabant!

Zit er iets voor jou tussen?

Koffie of thee?

Het proces
Jij en Brabant Match

Stap 1

Inschrijven of solliciteren

Stap 2

Is er een match?

Stap 3

Je gesprek met ons

Stap 4

Je sollicitatiegesprek

Stap 5

Brabant Match’er

Wat maakt ons anders dan andere uitzendbureaus uit Schijndel?

Wat ons uitzendbureau anders maakt dan andere uitzendbureaus uit Schijndel? Dat is ongetwijfeld ons grote bestand aan lokale contacten. Zowel qua werkzoekenden als qua werkgevers hebben wij een divers aanbod. Hierdoor heb je niet alleen ruim de keuze, wij kunnen ook persoonlijkheden zo goed mogelijk matchen. Wij kijken namelijk een stuk verder dan een CV of een functiebeschrijving. Bovendien werken wij altijd zo transparant mogelijk. Wij geven beide partijen bijvoorbeeld graag een realistisch beeld en eerlijk advies. Met als doel om niet alleen tot een match te komen, maar ook om een langdurige samenwerking te bevorderen.

Contact met ons uitzendbureau in Schijndel

Wil je in contact komen met ons uitzendbureau in Schijndel? Bel of e-mail ons dan of vul het online contactformulier in. Tevens vind je op onze website ons adres en meer informatie over ons. Zo vind je het misschien leuk om alvast kennis te maken met ons team of meer te lezen over onze werkwijze. Zodra je echt enthousiast bent geworden, kun je via onze website direct reageren op een vacature of jouw vacature inzenden. Wij doen ons best om jou zo snel mogelijk te helpen aan een perfecte match. Tot slot ben je uiteraard van harte welkom op ons kantoor voor een persoonlijk gesprek.

Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!