Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Uitzendbureau Brabant Match viert Black Friday!

24 november 2017

Uitzendbureau Brabant Match viert Black Friday!

Het is vandaag 24 november en dat is niet zomaar een dag; het is vandaag Black Friday! Dat betekent torenhoge kortingen op kleding, games, elektronica en verzorgingsproducten. En meer. En nog veel en veel meer. Op deze dag zie je meer procenten (%) dan een wiskundedocent in opleiding in z’n boeken leest. Op deze dag zijn er meer webshop-shoppers dan wilde kipjes bij de Primark en de online shopwereld staat even een dag op z’n kop. Maar wat moet je doen als je een uitzendbureau bent? Zijn wij als uitzendbureau gedoemd om een eenzame Black Friday te lijden? Korting kunnen we niet geven; we verkopen geen kleding, games, elektronica of verzorgingsproducten. Je kunt bij ons niet als een kip zonder kop rondlopen, op zoek naar de beste deals. Maar wat zijn dan wél redenen om je, in ieder geval vandaag, in te schrijven bij Brabant Match? Profiteer vandaag van onderstaande Black Friday deals!

 

Gratis onbeperkt koffie, thee of water op Black Friday

Wanneer je vandaag op gesprek komt óf vandaag een gesprek plant voor een later moment, bieden we je gratis onbeperkt koffie, thee of water aan tijdens het gesprek. We beschikken over verschillende soorten koffie, verschillende smaken thee en het allerlekkerste “Gimmertse watter”. Dorst hoef je dus niet te krijgen en een lekker bakkie doet werkelijk wonderen. Overigens staat het je vrij om te wisselen van drankjes tijdens je gesprek. Wanneer je dus begint met een rooibos thee, mag je daarna best een cappuccino vragen en eindigen met een glas water. Of twee glazen water. Of een rooibos thee en een groene thee. Het staat je allemaal vrij op Black Friday!

 

Gratis banen en inschrijven op Black Friday

Ons gehele aanbod aan lokale vacatures is geheel gratis op Black Friday. Dat betekent dat je geen eurocent hoeft te betalen voor je inschrijving of sollicitatie. Online inschrijven als werkzoekende kost je niets, op gesprek komen is gratis en uiteindelijk een baan aangeboden krijgen die bij je past is 100% kosteloos. Al onze diensten zijn dus lekker betaalbaar en je verliest financieel niets wanneer een gesprek uitloopt op een andere uitkomst dan verwacht. No cure is no pay. En omdat deze hot deal zo aanslaat, hebben we besloten deze langer door te zetten dan alleen op Black Friday. Dat betekent: nog langer genieten van gratis op zoek naar werk!

 

Bespaar tot 40% op werving & selectie ten opzichte van andere uitzendbureaus op Black Friday

Vanzelfsprekend betaal je helemaal niets, wanneer Brabant Match jou als werkgever niet heeft kunnen helpen aan de juiste werkkracht(en). Echter, we gaan er vanuit dat we je juist wél kunnen helpen aan personeel dat past binnen je bedrijf. Voor werving & selectie plaatsen we advertenties, voeren we intakegesprekken en stellen we geschikte kandidaten voor. De keuze is aan jou als werkgever om te bepalen of de kandidaten voldoen aan je verwachtingen en aan de slag kunnen binnen het bedrijf. Wij versturen bij werving & selecties rondom Black Friday alleen een factuur op ‘no cure no pay’ basis. Je betaalt dus alleen bij een succesvolle werving & selectie. Black Friday deal: vandaag rekenen wij een standaard fee van slechts 15% van het fulltime bruto jaarsalaris, inclusief vakantiegeld. Hiermee bespaar je tot wel 40% ten opzichte van tarieven van andere uitzendbureaus!

 

Extra voordelen bij payroll op Black Friday

Alleen vandaag profiteer je van geweldige voordelen wanneer je kiest voor payroll via Brabant Match. Zo betaal je alleen de daadwerkelijk gewerkte uren, staat de uitzendkracht niet op je loonlijst en zet je personeel tot 5.5 jaar flexibel in. Bovendien heb je geen werkgeversrisico bij ziekte van de kracht en geen werkgeverslasten of overige verplichtingen. De opzegtermijn is zeer beperkt en je kunt gratis gebruikmaken van een deskundige helpdesk. Natuurlijk alleen op Black Friday (en misschien daarna ook nog)..

 

Maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar 0492 – 745107 of een e-mail te sturen naar info@brabantmatch.nl. Inschrijven als werkzoekende gaat heel gemakkelijk en met onze 58 lokale vacatures kun je misschien sneller in je eigen omgeving aan de slag dan je denkt. Grijp je kans om vandaag op Black Friday te profiteren van alle voordelen die Brabant Match je te bieden heeft!

Let op: bovengenoemde Black Friday deals zijn ook geldig ná Black Friday. Dit artikel is puur marketinggericht en dient gewoon ter promotie. Black Friday biedt geen extra voordelen t.o.v. andere dagen. Brabant Match is niet verantwoordelijk voor eventuele wijzigingen die zich voordoen na publicatie van dit bericht. Brabant Match is ook na Black Friday voordelig en succesgericht.

Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!