Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Uitzendbureau Brabant Match: lokaal succes!

20 oktober 2017

Uitzendbureau Brabant Match: lokaal succes!

Brabant Match bewijst maar eens mooi dat een uitzendbureau niet saai en ondergewaardeerd hoeft te zijn. Ons uitzendbureau biedt juist heel veel voordelen en ontlast werkzoekenden en opdrachtgevers in vele aspecten. Momenteel genieten we van meer dan 60 lokale vacatures en daarmee zijn we een hoofdspeler in lokale uitzending, payroll en werving & selectie. In dit artikel gaan we ons als uitzendbureau blootgeven (in figuurlijke zin..) en houden we een realistisch promotiepraatje. Vinden we leuk.

Waarom als werkzoekende naar Brabant Match?

  • Wij ondersteunen jou tijdens je sollicitatieprocedure. Vanzelfsprekend willen we het allerbeste voor werkzoekenden en doen al onze collega’s hun uiterste best om jou aan een passende baan te helpen. Dit alles gebeurt middels een persoonlijke en betrokken wijze, zodat we fungeren als een maatje tussen partijen. Brabant Match geeft jou tips, nuttig advies en tips & tricks. We geven aan waar je bij een mogelijk gesprek op moet letten en wat de opdrachtgever zoekt. Als Brabant Match vermoedt dat jij de meest geschikte kandidaat voor een functie bent, gaan we er alles aan doen om jou optimaal te promoten. Je verdient het!


  • Wij beschikken over heel veel lokale vacatures op één plek. Onze consultants zijn helaas niet om te kopen of om te praten, maar jezelf goed voordoen doet al wonderen. Hoe je jezelf presenteert is een erg belangrijk aspect in het sollicitatieproces. Werkzoekenden krijgen bij Brabant Match volop kansen, mede om het feit dat je (eenmaal ingeschreven) in ons systeem blijft plakken. Hierdoor geef je jezelf een stukje zekerheid en weet je dat je te allen tijde dicht bij de banenmarkt beschikbaar blijft. Komt er een nieuwe functie beschikbaar die goed bij jouw profiel matcht? Dan weet je dat wij sowieso contact met jou gaan opnemen! Scheelt ook weer flink wat zoekwerk.


  • In de meerderheid van de gevallen werk je flexibel. Dat betekent dat je niet vastzit aan een lange opzegtermijn, wanneer je de baan van je dromen voorbij ziet komen. Ook heb je vaak bepaalde zaken zelf voor het zeggen en bepaal je sommige dingen gewoon zelf. Vraag onze consultants in hoeverre de vacature flexibel is. Wellicht heb je meer voor het zeggen dan je denkt!


  • Niet alleen je CV en dus werkervaring is van belang; ook wie je bent, nemen we in even grote mate mee in de sollicitatieprocedure. We kijken verder dan alleen naar een CV en nemen ook jouw karakter en motivatie in overweging. Dit betekent dat je bij ons niet wordt afgestraft op je werkervaring en dat omliggende aspecten minstens zo belangrijk zijn.

Waarom als opdrachtgever naar Brabant Match?

  • Je bespaart geld, omdat je bepaalde reclame-uitingen kunt laten liggen. Zo hoef je minder te investeren in advertenties en oproepen en geef je het uitzendbureau de opdracht te zoeken naar een geschikte kandidaat. Je maakt gebruik van het uitgebreide netwerk van Brabant Match. De tijd die je hiermee bespaart, kun je weer gebruiken voor andere zaken. Tijd is geld.

  • Je bent voor minder verantwoordelijk en hebt minder zorgen. Zo verlicht Brabant Match opdrachtgevers met het overnemen van de verloning van uren, de ziektes van medewerkers, de begeleiding van kandidaten en meer. En dat scheelt eveneens tijd. Tijd is geld.


  • Je zit niet vast aan lange vaste contracten. Het werk is vaak flexibel van aard en er gelden minder verplichtingen dan je wellicht bent gewend. Zo kunnen kandidaten binnen het bedrijf direct starten of stoppen. En dat biedt voordelen voor beide partijen.

 

Als dat geen redenen zijn om contact met ons op te nemen, weten wij het ook niet meer. Alle werkzoekenden en opdrachtgevers die zich aanmelden, wordt ruime kansen geboden in ons uitgebreide netwerk. Wellicht loop jij binnenkort de deur uit met een mooi contract of ben je verzekerd van de juiste werkkrachten. Als jij tevreden bent, zijn wij dat ook!

Check onze actuele vacatures en aarzel niet om contact op te nemen voor een gesprek!

Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!