Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V.

BHV e-learning + halve dag training op een locatie van Personal Fitness Nederland

Speciaal samengesteld voor PFN | Diverse PFN locaties door heel Nederland | Zeer scherp geprijsd

BHV e-learning + halve dag training op een locatie van Personal Fitness Nederland

120 excl. btw

  • Speciaal samengesteld voor PFN
  • Diverse PFN locaties door heel Nederland
  • Zeer scherp geprijsd
Offerte aanvragen

BHV (herhalings)cursus in combinatie met e-learning programma voor Personal Fitness Nederland.

Brabant Match Academy verzorgt in samenwerking met Personal Fitness Nederland BHV-cursussen in combinatie met een e-learning programma. Omdat het theoriegedeelte online gebeurt, hoeft de cursist slechts een halve dag op locatie het praktijkgedeelte van de cursus te volgen. Het praktijkgedeelte van de cursus zal op locatie bij één van de Personal Fitness Nederland vestigingen plaatsvinden en zal begeleid worden door een zeer ervaren BHV trainer. Het is wel belangrijk dat de e-learning goed doorgenomen is, aangezien je kennis tijdens het praktijkgedeelte nog zal worden getest.

De kosten van de cursus inclusief e-learning bedragen speciaal voor Personal Fitness Nederland slechts €120,00 excl. btw per deelnemer.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe cursussen gepland bij PFN vestigingen. Het is tijdelijk wel mogelijk om voor hetzelfde tarief (€120,00 excl. btw) aan te sluiten bij een BHV dagcursus in onze trainingsruimte in Gemert. Klik hier voor de geplande trainingen. De korting wordt achter de schermen verwerkt.

Toelichting BHV Cursus

Een bedrijfshulpverlener (BHV’er) is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Sinds 1994 eist de Arbo-wet dat elke werkgever de veiligheid van klanten en medewerkers kan garanderen door het aanstellen van BHV-er(s). Heb je personeel in dienst? Dan ben je wettelijk verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en moet er altijd een BHV‘er binnen je bedrijf aanwezig zijn.

De cursus die wij samen met Personal Fitness Nederland hebben samengesteld, bestaat uit een theoriegedeelte middels e-learning en een praktijkgedeelte waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld:

Onderdeel eerste hulp

Alarmeren van BHV en algemene hulpverleningsregels
Uitwendige wonden
Oogletsels
Kneuzingen en verstuikingen
Botbreuken, ontwrichtingen en wervelletsels
Brandwonden
Reanimatie
Gebruik van de AED

Onderdeel Brandbestrijding en Ontruiming:

Brand en gevaren bij brand
De taak van de BHV-er bij een brand en een ontruiming
Voorbereiding van een ontruiming

Hoe kan ik aanmelden en wanneer is dan de training?

Wanneer je klikt op ‘Direct aanmelden’ krijg je een aanmeldformulier te zien, waarbij je kan aangeven op welke locatie je het liefst het praktijkgedeelte wil volgen en wanneer.
Je ontvangt hierna van ons een bevestiging van de aanmelding met daarbij de factuur. Na betaling van de factuur ontvang je van ons de inloggegevens van de e-learning, zodat je aan de slag kunt.

Het is belangrijk dat je de e-learning uiterlijk 3 dagen voor de praktijktraining volledig hebt afgerond inclusief behaald examen, voordat je deel kunt nemen aan het praktijkdeel van de cursus. Begin dus op tijd met studeren.

De praktijkcursussen zullen op de locaties steeds in de middag plaatsvinden, van 13.00 tot 17.00 uur. Als je de cursus succesvol hebt afgerond, ontvang je van ons zo snel mogelijk per mail je digitale certificaat.

Heb je vragen of opmerkingen over dit programma? Bel ons dan op 0492-745177 en vraag naar Roy, Lotte of Désirée.

Heb je een voorkeur voor een dagcursus of een cursus op een andere locatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0492-745177 of te mailen naar info@brabantmatchacademy.nl

Onze annuleringsvoorwaarden vind je onder artikel 6 van onze algemene voorwaarden : https://www.brabantmatch.nl/algemenevoorwaarden-academy/

 

0492-745177 info@brabantmatchacademy.nl Stuur ons je vraag
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!