Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V.

Training BHV

Training BHV via Brabant Match

Als werkgever is men feitelijk wettelijk verplicht om te zorgen voor goede voorlichting en opleiding van werknemers op het gebied van veiligheid en gezondheid. Een kostbare bijkomstigheid of juist een kans om je als werkgever te onderscheiden? Wij van Brabant Match vinden dat laatste. Want medewerkers die zich qua vakkundigheid ontwikkelen, vinden meer voldoening in hun werkomgeving. De mogelijkheid om een certificaat BHV te halen is een van de opties om die persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.

Bekijk hier ons BHV trainingsaanbod

Aanbod

Opleiding BHV biedt veel toegevoegde waarde voor iedereen

Goed gecertificeerd personeel weet wat het moet doen in geval van calamiteit of ter preventie. Goed gecertificeerd personeel voelt zich veilig en waakt over anderen. Een cursus BHV vormt de basis voor een werkvloer die vrij is van (ernstige) ongelukken. Tijdens een opleiding BHV leert men onder andere:

• Hoe een beginnende brand bestreden moet worden, voordat deze overslaat naar andere bedrijfsonderdelen;
• Welke hulpverlening geboden moet worden in geval van fysieke ongevallen, voorafgaand aan het arriveren van medisch deskundigen;
• Op wat voor wijze de werkvloer in geval van calamiteit het beste ontruimd kan worden. Wat is belangrijk en wat kan wachten?

BHV training is zo populair onder werknemers omdat deze de meest directe bijdrage levert aan het welbevinden van collega’s. Het leren van de vaardigheden om anderen hulp te bieden geeft veel voldoening en is essentieel, ook in economisch opzicht. Want het voorkomen van (erger) letsel betekent ook dat een medewerker niet of minder lang ‘uit de running’ zal zijn. Daar profiteert iedereen van.

BHV cursus via de Brabant Match Academy

Afgezien van het voorzien in de juiste personeelsbehoefte, draagt de bedrijfsvoering van Brabant Match er ook aan bij om medewerkers te ontwikkelen in de juiste richting. Vandaar dat wij diverse basiscursussen verzorgen waarvan BHV opleiding er een is. Er kan gekozen worden uit zowel een praktijkgerichte- als een meer theoretische opzet d.m.v. een E-learning ter verwerving van het BHV certificaat. Indien gewenst kunnen wij ook een in-house cursus op maat samenstellen.

Brabant-Match-Academy-BHV-Cursus-Ruimte
0492-745177 info@brabantmatchacademy.nl Stuur ons een bericht
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!