Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Slingers en taart bij Brabant Match #WIJBESTAANVIJFJAAR

2 februari 2018

Slingers en taart bij Brabant Match #WIJBESTAANVIJFJAAR

Misschien heb je het al meegekregen, maar misschien ook niet. Wellicht wel, wellicht niet. Het is lastig te achterhalen of je dit al weet. Het kan zomaar zijn dat je Facebook al hebt gecheckt, of niet. Dat is natuurlijk lastig te meten. Vervelend dat er zoveel onzekerheid is. Als je dit al weet, lees dan vooral verder. Als je nog niks hebt meegekregen, lees dan ook verder. Misschien weet je niet zeker of je dit al weet of dat je het ergens voorbij hebt zien komen of dat iemand je het al heeft gemeld. Als dit je bekend in de oren klinkt, weet je het misschien al, maar als dit niet bij je bekend is, kan het zomaar zijn dat je het nog niet weet. Om een lang verhaal kort te houden:

 

>> BRABANT MATCH VIERT HAAR 5-JARIG JUBILEUM ! <<

We bestaan dus 5 jaar. En in die tijd is werkelijk helemaal niets veranderd. Nog steeds hebben we 10 actieve klanten en 20 actieve krachten, zitten we met één personeelslid op kantoor en zijn we in een kantine van 25 vierkante meter gevestigd in Boekel. Het gezelligheidspercentage is ongeveer 5% en er wordt amper genoeg koffie gehaald om één medewerker in leven te houden. De kans op groei is 2%.

*BRAAAAAAA BBAAAAAA BNNNNNNTT MAAAAAA TCHHHHHHH*

We bestaan dus 5 jaar. En in die tijd is werkelijk alles veranderd. Het aantal actieve klanten is gegroeid van 10 naar 104 en het aantal actieve krachten is gegroeid van 20 naar 175. We zitten voortaan met 7 (bijna 8) medewerkers op kantoor en zijn binnenkort gevestigd in een kantoor van 400 vierkante meter in Gemert. Het gezelligheidspercentage is ongeveer 95% en er wordt koffie gehaald alsof ons leven er vanaf hangt. De kans op groei is 101%.


Een opmerkelijk ontvangst

Het was 1 februari 2018, de dag van het jubileum. In de ochtend schoot bij aankomst op het kantoor niets opmerkelijks in het oog. Een rustige oostenwind floot door het kantoor. Toen de lampen werden aangeklikt, veranderde de rustige sfeer radicaal. Blauwe Brabant Match ballonnen ontpopten aan de deuren, aan de wand en aan de kasten. Slingers vielen omlaag en hingen sierlijk aan het plafond. De harmonie kwam richting het kantoor gemarcheerd en speelde enthousiast een vrolijke noot. De kantine werd omgetoverd tot een mega grote ballenbak en er werd bier en wijn op de bureaus gezet. Prijzen en awards werden aan de muur bevestigd en Willy & Maxi kwamen in een Audi A8 limousine aangereden om het kantoorpersoneel hun felicitaties toe te wensen. Wat een heerlijk ontvangst. Als klap op de vuurpijl stond daar in het midden van het kantoor iets wat zijn weerga niet kent, het meest grandioze object onder alle objecten. Als een machtig vlaaitje straalde daar de meest overheerlijke taart die ooit is gecreëerd: de Brabant Match taart. Speciaal gedesigned voor deze dag stond ie daar op de tafel. Eet mij, eet mij. Eeuwig zonde om aan te breken, maar zoiets kun je simpelweg niet onaangetast laten. Het Brabant Match kantoorpersoneel naderde de taart en werd geobsedeerd door zijn perfectie. Gehypnotiseerd stonden ze voor de taart en bekeken ze haar glansrijkheid. Dit was een hapje dat niet gedeeld kon worden. Hier moest om worden gevochten, en alleen de sterkste zou als winnaar uit de strijd komen.

Brabant Match taart

De ondeelbare taart

Deze parel was zo beeldschoon dat het gebruik van listige trucs onvermijdelijk was. En zo geschiedde.

Piet-Hein was de eerste die een poging deed slim te zijn. “Hé, kijk daar, een vliegende Brabant Match bedrijfsauto”. Iedereen keek naar buiten en Piet-Hein sloeg als een ware ninja met een mes de taart doormidden. Snel als hij was, deed hij een tevergeefse poging om de halve taart te stelen, maar werd gestopt door de blikken van zijn collega’s, die weer terug naar de taart werden getrokken. Piet-Hein was te laat met het stelen van zijn stuk taart, maar had deze wel doormidden kunnen snijden. Geen taart voor hem.

Sanne zag haar kans schoon en haalde haar handtas (afmetingen: 1.20m x 1.70m x 0.60m) tevoorschijn en probeerde de rest weg te lokken met het verzinnen van een slecht doordachte smoes: “zal ik de taart even in de keuken zetten?”. Slechte zet, dit had ze niet moeten doen. Een taart in je tas stoppen om ‘m in de keuken te zetten. Gewoon niet slim. De blikken van haar collega’s werden niet afgeleid, niemand geloofde haar. Ze wilde die taart stelen en dat ging ‘m mooi niet worden. Hoe kon iemand nou zoiets verzinnen? Dit gaat toch nooit werken. Geen taart voor haar.

Kim was de slimste van allemaal. Die vroeg gewoon of ze een stuk taart mocht hebben. Nee. Mocht niet. Oké doei. Geen taart voor haar.

Rody gooide plots ranja over een stuk taart en was in de veronderstelling dat niemand dat stuk meer zou willen. Dikke jammer dan, want ranja en taart is een geweldige combinatie. Sterker nog: de blikken van zijn collega’s werden nog sterker naar de taart getrokken. Nu wilde iedereen dat stuk taart met ranja hebben en Rody had geen taart weten te bemachtigen. Goed gedaan, zeker universitair afgestudeerd. Geen taart voor hem.

Lotte deed een dansje. Gewoon even lekker losgaan. Ze sprong op haar bureau en stal de show. De blikken van haar collega’s werden van de taart afgehouden, maar helaas voor Lotte kon ze niet én op het bureau dansen én de blikken van haar collega’s van de taart afhouden én een stuk taart stelen. Zelfs deze vrouw heeft geen zes handen en vier benen en kon (helaas) maar één ding tegelijk doen. En dat was niet de taart stelen, dus helaas. Geen taart voor haar.

Iris liep gewoon weg. Slimme truc, want de rest volgde haar. Als een soort ‘Zeven Dwergen’ liepen de medewerkers doelloos door het kantoor. “Hé ho, hé ho, de taart is mijn cadeau” .. Maar niet heus, want toen Iris met haar volgelingen terug op de plek van de taart was, was deze verdwenen. Geen taart voor haar.

Verbaasd werd naar de plek waar de taart HOORDE TE ZIJN gekeken, maar hij was nergens te bekennen. Iemand had hem meegenomen. Iemand had hem gestolen toen ze hun rondje kantoor deden. Iemand had ze belazerd en was er met de buit vandoor gegaan. Dit moest een listig figuur zijn, iemand die weet wat ie doet. Achter iedereens rug om had deze persoon het weten te flikken. Toen de medewerkers nog in een ‘Zeven Dwergen’ positie stonden en achterom keken, werd meteen duidelijk wat hier aan de hand was. Er was helemaal geen zevende dwerg; er stonden maar zes mensen in het rijtje. Ze waren belazerd. Iemand viel niet voor de truc van Iris en was achtergebleven, verstopt achter een volgehangen kapstok. Roy was ons te slim af. Taart voor hem.

Eind goed, al goed

Uiteindelijk heeft Roy de taart in zijn eentje opgegeten en heeft niemand mee kunnen genieten. Er heerste een gespannen en boze sfeer. Ballonnen werden kapot geprikt, slingers werden van het plafond gerukt en de harmonie werd weggestuurd. De dag verliep moeizaam en er werd geen koffie gehaald.

*BRAAAAAAA BBAAAAAA BNNNNNNTT MAAAAAA TCHHHHHHH*

Uiteindelijk is de taart netjes verdeeld en heeft iedereen van de taart kunnen genieten. Er heerste een gezellige en vrolijke sfeer. Nog meer ballonnen werden opgehangen, nog meer slingers werden over het plafond verspreid en de harmonie werd met open armen ontvangen. De dag verliep vlekkeloos en er werd volop koffie gehaald.


Wij feliciteren Roy met het 5-jarig jubileum van Brabant Match en bedanken klanten, medewerkers en betrokkenen voor al het vertrouwen in ons snelgroeiende uitzendbureau! Dagelijks zijn we bezig de lokale werkgelegenheid te promoten, werkzoekenden aan een baan te helpen en geschikt personeel te vinden. Middels een persoonlijke benadering in bedrijfsvoering en communicatie & marketing proberen we onze doelgroep zo goed mogelijk van dienst te zijn en vertrouwen te scheppen. Je kunt op ons (blijven) rekenen, ook in de toekomst! 🙂

Klik hier voor alle beschikbare vacatures.

Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!