Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V.

Personeel zoeken in Sint-Oedenrode

Maar liefst 2.530 bedrijfsvestigingen telde Sint-Oedenrode in het jaar 2022. De bedrijvigheid is hier dus aanzienlijk. De sectoren nijverheid en energie en de zakelijke dienstverlening zijn binnen de plaats ieder goed voor nagenoeg 500 bedrijfsvestigingen. Maar ook de handel en horeca bieden veel werkgelegenheid. Voor al deze sectoren is de slogan ‘personeel gezocht’ met regelmaat van toepassing.

Dat er bijvoorbeeld personeel wordt gezocht in laatstgenoemde sector, de horeca, dat is niet vreemd. Al langere tijd kampen horecabedrijven in de hele wereld namelijk met personeelstekorten. Dat komt onder meer omdat tijdens de coronacrisis veel werknemers de branche verlaten hebben a.g.v. bedrijfssluitingen.

Bekijk hier ons intern transport trainingsaanbod

Aanbod

Personeel zoeken via Brabant Match

Met personeel zoeken is een gemiddeld bedrijf al gauw veel tijd kwijt. En heeft men iemand gevonden die ‘de job’ wil verrichten, dan moet het ook nog eens een geschikte werkkracht zijn. Laat het selectieproces daarom over aan een specialistisch bedrijf. Brabant Match zoekt met veel plezier geschikte, betrouwbare werknemers die zich lang aan jouw bedrijf willen verbinden. Werving & selectie, uitzenden en payroll, wij doen het allemaal.

Vanuit Brabant Match hebben wij al voor werkgevers in de hele regio Eindhoven naar personeel gezocht. En dat in een groot aantal branches: zorg & welzijn, productie, de bouwsector, t.b.v. commerciële functies maar ook in de accountancy / financiële sector. Net als in de gehele regio Oost-Brabant wordt daarnaast in Sint-Oedenrode ook met regelmaat door werkgevers van technische vooraanstaande bedrijven naar personeel gezocht. Wij bemiddelen hierin.

Voelsprieten voor de juiste match

Naar geschikt personeel zoeken vergt kennis van benodigde competenties, een inschatting daarvan bij kandidaten maar ook een gevoel voor persoonlijke matching. Dat een werknemer goed past bij de Brabantse werkcultuur is immers ook essentieel. Vanuit Brabant Match hebben we veel affiniteit met de bedrijfsvoering van onze cliënten / opdrachtgevers in Sint Oedenrode. Wij weten daarom wat past en wat niet, zowel qua vaardigheden als qua persoonlijkheid.

Laat ons naar jouw toekomstig personeel zoeken. Samen versterken we jouw bedrijfsvoering en zorgen we dat je bedrijf zich onderscheidt doordat het voortdurend kan beschikken over de beste werkkrachten.

Brabant-Match-Academy-Cursus-Ruimte
0492-745177 info@brabantmatchacademy.nl Stuur ons een bericht
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!