Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Personeel zoeken in Sint-Oedenrode

Maar liefst 2.530 bedrijfsvestigingen telde Sint-Oedenrode in het jaar 2022. De bedrijvigheid is hier dus aanzienlijk. De sectoren nijverheid en energie en de zakelijke dienstverlening zijn binnen de plaats ieder goed voor nagenoeg 500 bedrijfsvestigingen. Maar ook de handel en horeca bieden veel werkgelegenheid. Voor al deze sectoren is de slogan ‘personeel gezocht’ met regelmaat van toepassing.

Dat er bijvoorbeeld personeel wordt gezocht in laatstgenoemde sector, de horeca, dat is niet vreemd. Al langere tijd kampen horecabedrijven in de hele wereld namelijk met personeelstekorten. Dat komt onder meer omdat tijdens de coronacrisis veel werknemers de branche verlaten hebben a.g.v. bedrijfssluitingen.

Vacatures in Sint-Oedenrode

Zit er iets voor jou tussen?

Koffie of thee?

Het proces
Jij en Brabant Match

Stap 1

Inschrijven of solliciteren

Stap 2

Is er een match?

Stap 3

Je gesprek met ons

Stap 4

Je sollicitatiegesprek

Stap 5

Brabant Match’er

Voelsprieten voor de juiste match

Naar geschikt personeel zoeken vergt kennis van benodigde competenties, een inschatting daarvan bij kandidaten maar ook een gevoel voor persoonlijke matching. Dat een werknemer goed past bij de Brabantse werkcultuur is immers ook essentieel. Vanuit Brabant Match hebben we veel affiniteit met de bedrijfsvoering van onze cliënten / opdrachtgevers in Sint Oedenrode. Wij weten daarom wat past en wat niet, zowel qua vaardigheden als qua persoonlijkheid.

Laat ons naar jouw toekomstig personeel zoeken. Samen versterken we jouw bedrijfsvoering en zorgen we dat je bedrijf zich onderscheidt doordat het voortdurend kan beschikken over de beste werkkrachten.

Trek die stoute schoenen aan

Ben jij al een tijdje bezig met werk zoeken in deze regio? Heb je het niet meer zo naar je zin in je huidige baan in Sint-Oedenrode of Gemert? Het is nu een ideaal moment om je te oriënteren op wat nieuws. Op wat beters. Want vrijwel nooit eerder was de arbeidsmarkt zo krap. Werkgevers staan voor jou in de rij. Net als onze opdrachtgevers hebben wij als jouw formeel werkgever bovendien absoluut de bereidheid om bij te dragen aan jouw kennisniveau door middel van opleiding.

Van plan om nieuw werk te zoeken? Wacht nou alsjeblieft niet langer. Doe het nu! Doe het via Brabant Match.

Brabant-Match-Sfeerfoto-Esther-Piet-Hein
Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!