Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Personeel werven in Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode (Rooi) kende per 1 januari 2021 maar liefst 18.360 inwoners. Dat zijn bijna 20.000 potentiële, trouwe arbeidskrachten, nu of in de toekomst. Van oudsher is de kern Sint-Oedenrode behoorlijk zelfvoorzienend en veel inwoners zijn qua bestedingsgedrag maar ook qua werknemerschap trouw aan hun woongebied. Toch kan het voor een lokaal bedrijf soms lastig zijn om geschikt personeel te vinden. 

Brabant Match is gespecialiseerd in de werving van passend personeel voor jouw bedrijfsvoering. Wij kennen niet alleen de 2.530 bedrijven in Sint-Oedenrode door en door, maar ook aanbodzijde van de lokale arbeidsmarkt.

Vacatures in Sint-Oedenrode

Zit er iets voor jou tussen?

Koffie of thee?

Het proces
Jij en Brabant Match

Stap 1

Inschrijven of solliciteren

Stap 2

Is er een match?

Stap 3

Je gesprek met ons

Stap 4

Je sollicitatiegesprek

Stap 5

Brabant Match’er

Ik zoek geschikt personeel dus schakel ik Brabant Match in

Brabant Match beschikt over een team van arbeidsmarktconsultants met ieder een specialisme qua branche. Op die manier kunnen wij iedere sector en iedere functiecategorie binnen bedrijven, variërend van commercieel tot financieel en van uitvoerend tot managementniveau, voorzien van geschikt personeel. Wat onze HRM-medewerkers bovendien kenmerkt is dat zij beschikken over een breed lokaal netwerk. Daardoor kunnen zij als geen ander personeel vinden dat uit de regio Sint-Oedenrode zelf afkomstig is. Dat schept een band.

Geschikt personeel werven is een hele kunst. Het waarborgen van een daadwerkelijke match tussen werkgever en werknemer, dat is waar het echte voordeel ontstaat. Een win-winsituatie voor beide partijen. Doordat wij zowel de bedrijven als het potentiële medewerkeraanbod in de regio Sint-Oedenrode zo goed kennen, leidt de werving van personeel door Brabant Match tot een beter resultaat.

Werving en selectie, uitzenden, payroll en opleiden

Vanzelfsprekend hebben wij ook bovenlokale connecties. Maar wij dragen vooral de bedrijvigheid direct in en om Sint-Oedenrode een warm hart toe. Dat is waar wij de regio willen en kunnen versterken. Maar niet alleen door de werving van personeel. Wij proberen mensen ook te faciliteren om zich te ontwikkelen. Voor hun werkgever en voor zichzelf. Dat doen we onder andere door middel van de Brabant Match Academy, onze opleidingstak met een breed en interessant cursusaanbod voor iedere arbeidsmarktsector.

Brabant-Match-Sfeerfoto-Esther-Piet-Hein
Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!