Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0

Payroll, kom maar op!

15 maart 2019

Payroll, kom maar op!

Uitzenden” is voor ons geen vreemd woord. Wij gaan op zoek naar de perfecte kandidaat voor een openstaande functie en stellen hem/haar bij de opdrachtgever voor. Wanneer het voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever bevalt, stellen wij de kandidaat ter beschikking en mag hij/zij starten met de nieuwe baan. Dit gebeurt voor de opdrachtgever op flexibele basis en tegen een vooraf afgesproken tarief. Uitzendkrachten zijn de perfecte oplossing voor tijdelijke of langdurige ziekte van medewerkers, zwangerschap of om gewoon voor langere tijd aan de slag te gaan. Bij “werving en selectie” gaan wij eveneens op zoek naar een geschikte kandidaat voor een openstaande vacature en komt de kandidaat bij een wederzijdse match op contract bij de opdrachtgever zelf. En dan heb je nog het welbekende payroll, niet te verwarren met PayPal. Beide hebben een administratief tintje, maar verschillen toch echt heel veel van elkaar. In deze blog leggen we uit wat payroll inhoudt en wat de voordelen zijn. Voor de verandering schrijven we deze blog voor opdrachtgevers!

Wat is payroll?

Je hebt de perfecte kandidaat gevonden voor een openstaande vacature en besluit hem/haar welkom te heten op jouw werkvloer. Echter, je wilt het werkgeverschap uitbesteden. Dit biedt jou als werkgever flexibiliteit en risico’s als ziekte en ontslag liggen aan onze kant. Je betaalt alleen de uren die de werknemer daadwerkelijk heeft gewerkt en bij een eventueel ontslag wordt dit netjes door ons geregeld, voor zowel jou als de werknemer. Je bespaart tijd, doordat wij veel administratief werk uit handen nemen. Zo houd jij meer tijd over voor bedrijfsvoering!

Wat mag je van ons verwachten?

Jij zorgt voor het werving en selectiegesprek en gaat op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie. Je begeleidt hem/haar op de werkvloer en geeft eventuele wijzigingen van de opdracht aan ons door.

Van ons mag je heel veel verwachten! Wij verzorgen de arbeidsovereenkomst, periodieke salarisbetaling en verstrekking van salarisspecificaties en jaaropgave. We regelen het een en ander m.b.t. vakantiegeld, pensioen en alle ins & outs die hierbij komen kijken. Kortom: op administratief vlak heb je geen omkijken. Risico’s worden door ons gedragen en er wordt gewoon heel veel voor jou en de werknemer geregeld.

Heb je als werknemer of opdrachtgever vragen? Onze persoonlijke service laat het toe dat de koffie op kantoor altijd klaarstaat. Kom langs en we helpen je met alle vragen die je hebt. Een belletje of e-mail mag ook!

Hé kandidaten, zijn jullie dit aan het lezen? Vergeet dan meteen deze misverstanden:

  • Je verdient echt niet minder bij payroll dan bij andere contractvormen! Het is een keihard misverstand dat je als werknemer via een uitzendbureau minder verdient dan wanneer je rechtstreeks op contract komt bij de opdrachtgever.
  • Niemand is bij Brabant Match een nummertje! Elke medewerker met welke contractvorm dan ook heeft bij ons een naam en staan wij persoonlijk te woord. Kom eens langs met je vragen; de koffie staat klaar.
  • Je hoeft nooit lang te wachten op jouw uitbetaling! Brabant Match heeft haar administratie goed op orde. Echt, in administratieverwerking zijn we een kei. Dat betekent dat opdrachtgevers en kandidaten geen last of zorgen ondervinden m.b.t. uitbetaling en andere administratieve zaken. Gewoon zoals het hoort.

En wat kost payroll mij als werkgever?

Voor niks gaat de zon op, maar we willen wel graag scherp geprijsd zijn en blijven. Daarom hanteren wij messcherpe tarieven, waar je bijna letterlijk van achteroverslaat. Benieuwd geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag eens naar de mogelijkheden.


Klik hier als je werkzoekende bent en op zoek bent naar een baan die bij je past.

Klik hier als je opdrachtgever bent en op zoek bent naar (een) medewerker(s).

Direct contact opnemen Inschrijven
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!