Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V.

Opleiding Reachtruck

De reachtruck is inmiddels niet meer weg te denken als logistiek middel in magazijnen en depots. Met zijn zijwaartse oriëntatie zorgt deze voor nog meer ruimte efficiency dan de heftruck. De alternatieve bediening en het veranderde blikveld ten opzichte van een heftruck, veroorzaken echter een heel ander gevoel tijdens de besturing. Daarin moeten medewerkers zich bekwamen teneinde ongelukken te voorkomen. Bekwamen, dat kan men doen tijden een cursus reachtruck bij de Brabant Match Academy.

Wij beschikken over een standaard training reachtruck, geschikt om de vaardigheden van medewerkers van verschillende bedrijven tegelijkertijd te vergroten. Het is echter ook mogelijk om een volstrekt op maat ontwikkelde in-company cursus te verzorgen.

Bekijk hier ons heftruck trainingsaanbod

Aanbod

Certificaat reachtruck: veilig werken met de reachtruck

Een reachtruck certificaat is van grote toegevoegde waarde op het CV van jouw medewerker. Maar het waarborgt ook de kennis en kunde die nodig is voor een veilige en efficiënt werkomgeving. Daar profiteer je als werkgever dus ook van.

Tijdens onze reachtruck cursus worden zowel de theorie als de praktijk uitgebreid behandeld. Kennis omtrent algemeenheden ten aanzien van een distributieomgeving wordt aangevuld met specifieke kennis over het gebruik en de techniek met betrekking tot een reachtruck. Vanzelfsprekend komt tijdens het praktijkgedeelte ook de bediening aan de orde. Tijdens oefensessies ontwikkelt de medewerker hierin zijn vaardigheden.

Onze reachtruck training eindig met een kort examen, zowel ten aanzien van theoretische als praktische aspecten. Na afronding ontvangt de chauffeur een certificaat veilig werken met de reachtruck.

Gun het je medewerker, gun het jezelf

Een reachtruck opleiding vormt een meerwaarde voor iedere medewerker die in een magazijnomgeving actief is. Laat je medewerkers een dergelijke training volgen en zij worden in één klap aanzienlijk flexibeler en minder afhankelijk in de uitvoering van hun werkzaamheden. Iedere medewerker zal het bovendien op prijs stellen om de gelegenheid geboden te krijgen zichzelf te kunnen ontwikkelen. Ontwikkeling, dat brengt immers plezier in het werk.

heftruck-header
0492-745177 info@brabantmatchacademy.nl Stuur ons een bericht
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!