Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V.

Opleiding EHBO

Opleiding EHBO via Brabant Match

Een bedrijfsongeval. Een urgente situatie. Dan wil je als werkgever dat medewerkers in staat zijn om snel de juiste acties te ondernemen. Een cursus EHBO zorgt ervoor dat omstanders in jouw bedrijf weten wat ze moeten doen. Het voorkomt paniek en ongemakkelijke situaties en kan ervoor zorgen dat het letsel van eventuele slachtoffers beperkt kan blijven.

Van medewerkers die over een certificaat EHBO beschikken gaat vaak ook een preventieve werking uit. Gevaarlijke situaties worden sneller door hen herkend en opgelost. Dat komt de totale bedrijfsvoering ten goede. Bedrijfsongevallen, die wil je immers koste wat kost voorkomen.

Bekijk hier ons BHV trainingsaanbod

Aanbod

EHBO cursus via Brabant Match

Brabant Match staat niet alleen bekend als dé uitzendorganisatie van Oost-Brabant. Bij ons kunnen medewerkers zich ook ontwikkelen. Beschik je over een medewerker die vanuit zijn of haar functie gebaat is bij een training EHBO? Via de Brabant Match Academy bieden wij een groot aantal cursussen aan in eigen beheer in jouw regio. EHBO training is daarbij een van de mogelijkheden.

Met het cursuspakket van onze academy waarborg je als werkgever dat personeel voldoende is opgeleid voor het vervullen van de dienstbetrekking. Bovendien geef je je mensen de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. En wie wil dat nu niet?

Cursus op maat, geen probleem

Niets is belangrijker dan een veilige werkomgeving zowel in preventief als repressief opzicht. Een medewerker met een EHBO certificaat is in staat adequaat te reageren bij bedrijfsongelukken. Het is een betrokken medewerker die zich verantwoordelijk voelt voor de manier van werken.

Zijn er meerdere mensen die tegelijk een EHBO opleiding willen volgen, liefst binnen de eigen vertrouwde bedrijfsomgeving? Onze flexibiliteit en die van onze trainers is eindeloos. Wij richten de training zo in opdat het praktisch leerresultaat voor de medewerkers het grootst is. De kennis wordt direct geoefend in de eigen werkomgeving.

Brabant Match zorgt met de Academy voor medewerkers die zich blijven ontwikkelen.

Brabant-Match-Academy-Cursus-Ruimte
0492-745177 info@brabantmatchacademy.nl Stuur ons een bericht
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!